Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ez a Google annyira el van...

Ez a Google annyira el van (rontva, hogy finoman fogalmazzak. ) hogy bárkinek Én kötelezővé tehetném hogy adja meg a telószámát vagy zároltatom a fiókját?

Figyelt kérdés
Este sötétben gépeltem és be akartam lépni, harmadjára találtam el a jelszót. A Gmail zárolta a fiókomat EMIATT, és hiába adom meg a jó jelszót telefonszámot kér...és elvesztettem egy csomó személyes adatot, levelezést, az ismerőseim meg aggódhatnak értem, telefonszámot azért se adok meg mert semmi köze hozzá a googlenak. Bárkinek a gmailjét lemásolhatnám akár egy fontos személynek vagy egy szerencsétlen afrikainak aki azt se tudja mi az a telefon, esetleg egy iskolásnak akinek még nincs is, mert 18 alatti, 2× beírnék neki rossz jelszót és vagy zároltatom a fiókját vagy kötelező megadnia a telefonszámát. Ez lenne a top1 email szolgáltatás? Akár egy jó kis spam robotot is írhatnának rá, hagy zárasson napi többmillió emailt kis forgalomcsökkentést okozva, hogy a google észrevegye. Ha kötelezően telószámot kérne ki használná? Lehet oda is betennék a google captchát amit szintén 3 percig kell kitölteni, és letiltja az ipmet 3× hogy vpn ről kell klitölteni, mert a spam robotok annyira emberszerűek hogy akárkit robotnak néznek..hiába kattintasz le 10 házszámot, ha 0.1 seccel gyorsabb vagy mint az áltag már megy a bann..
2017. márc. 16. 10:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye, kisfiam.
2017. márc. 16. 10:29
 2/13 A kérdező kommentje:
Mi van?
2017. márc. 16. 10:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Kipróbáltam, 3x hibás jelszót ütöttem be, és semmi gond nem volt. Negyedszerre ugyanúgy elfogadta a helyes jelszót és beengedett.

Szóval biztos nem emiatt zártak ki, ahhoz valami jóval komolyabb állatságot kellett művelned.

2017. márc. 16. 10:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy végleg zárolta, nem csak egy bizonyos ideig?
2017. márc. 16. 13:01
 5/13 anonim ***** válasza:
PEBKAC
2017. márc. 16. 14:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Létezik a goolge-nél biztonsági emailcím is, a telefonszámon kívül, gondolom azt sem adtad meg, de a telefonszámodat is nyugodtan megadhattad volna, ha annyira fontos dolgaid vannak, ezzel e tudod biztosítani, hogy más nem tudja feltörni a fiókodat. Van esetleg okos telefonod? Annál nem zavar hogy sokkal több személyes adatot osztasz meg a google-al, facebook-al és még sorolhatnám. Szerintem itt a felhasználóban van a hiba :)
2017. márc. 16. 15:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta something unusual how you want to log in ez mi a franc? mi az hogy unusual?????
2017. márc. 16. 15:11
 8/13 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy "szokatlan", tehát valamit nagyon elbénáztál, nem csak a jelszót. Akkor is lehet ilyen ha pl, perceken belül a világ künönböző pontjairól jelentkezel be. pl IP hide programmal, vagy valami hasonló szokatlan dogot műveltél. Én a helyedben megadnám a mobilszámomat, vagy írnék nekik, hogy azonosítsanak be, vagy keress rá a google-ba, erre a mondatra, hátha valaki már írt ehhez hasonló esetet.
2017. márc. 16. 15:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Vagy szimplán hagyd ott a google szolgáltatásait, ha ennyire nem tetszenek! Én se eszem fintorogva pacalpörköltet naponta, hogy "milyenszarez!"
2017. márc. 16. 15:55
 10/13 A kérdező kommentje:
ott is hagytam ezt a szerencsétlent de kéne mert a 2 éves gamer accountom azon az emailen van de amúgy már azóta rá se néztem.
2017. márc. 16. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!