Mit lehet tenni az ellen, hogy ha van egy egyedi weblapötletem, és felbérelek egy céget, hogy valósítsa meg, és hogy ne csinálják meg nélkülem?
Figyelt kérdés
Félek attól, hogy megbízok valakit, és megcsinálják nélkülem, én meg hoppon maradok..2017. febr. 5. 20:26
11/16 anonim válasza:
#10: minek csinálná meg neki ingyen, ha megcsinálja inkább saját ötletét és még a bevételen se kell osztozni!?
12/16 anonim válasza:
#11: fejlesztokent en ezt tudom, de ez szokott lenni az ajanlat amit megkapok hetente 2x amikor kiderul h nem akarok ingyen dolgozni. Aztan pislogas mert az a valasz amit te is irtal:D
13/16 anonim válasza:
Az utolsó ilyen "titkos ötlet" amit megcsináltam valakinek, egy közösségi oldal volt. Kb fél éve. Azóta csak én vagyok beregisztrálva mint admin. Szeretem az ilyen nagy ötleteket :)
15/16 anonim válasza:
sose gondoltam, hogy az iwiw-nek ennyire retró hangzása lesz :D
16/16 Djjjozsiiiii válasza:
Ha jó ötleted van, és ellopják, vagy annyira kreatív hogy legyen még sokkal jobb ötleted is. Előttem ahogy írták, csak egy ötlet önmagában még kevés. Van egy ismerősöm, tuti jó webshop rendelési leadási ötletei vannak, amiket lefejlesztetett. Nézi a konkurenciát, amint ő bevezet egy új módszert, náluk is hasonló módszerek tűnnek fel. De ekkorra már neki jönnek sorra az újításai, amivel élen jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!