Egyedi forráskódból egy komolyabb közösségi oldalt egy programozó vagy programozók 10 M FT körül elkészítenének?
Igen, ennyiből akár kivitelezhető.
Persze, ez csak a programozás, a szerver költség ezen felül lehet.
Pontosabbat csak akkor tudnánk mondani, ha tudnánk mit takar a "komolyabb".
Mert lehet a harmada is elég, de lehet akár a 3× -osa is.
10M tényleg nem elegendő.
Már csak a natív iOS app fejlesztésére sem kis összeget kérnek el.
Már csak azért is, mivel ahhoz Apple -s notebook, telefon, táblagéppel kell rendelkezni, ami alaphardver szinten is milliós tétel, plusz a fejlesztői fiók, aminek éves díja...
Szóval iOS -re elvannak szállva az árak, ha egy apróságot is szeretnél, és nem egy komplexebbet.
Szóval csak erre számolhatsz 5 M -t, ha tényleg szeretnéd.
Android kicsit jobb helyzetben van, az a töredékéből meg van.
Viszont az audió-videó feldolgozás, stream húzós tud leni fenntartás szinten is.
(Felhasználók hamar megosztanak akár Terra Byte méretű mennyiségben)
Én minimum dupláznám a keretet, egy minimális marketinggel meg már 3× -osára nőne.
Mielőtt lefejlesztetnéd, nézd meg nem veheted-e meg a szoftvert:
nyilván ez esetben azt fogja csak tudni, amit a demo szerint tud, az egyedi igényeket necces belehekkelni, de legalább a platform kész, már csak a marketinggel kell foglalkoznod:)
Tudom, hogy nem ez volt a kerdes, de mielott elkoltenel egy csomo penzt, mennyire vagy biztos benne, hogy volna kereslet egy ilyen honlapra a feszbuk mellett? Az Iwiw meghalt, a Baratok.com szinten, a Myvip szinten... de meg a Google+ es a Twitter se nagyon mukodik kishazankban, pedig azok eleg jolmeno cegek. Nem a lelkesedesedet akarom lelohasztani, csak szerintem jobban gondold at, hogy mit szeretnel ettol az oldaltol. Talan a kezdeti elvarasokbol alabb lehetne adni, nem kell rogton mindent belepakolni (lasd a Tulelok Foldje es az Eszak langjai jatekok sorsat, vagy a Duke Nukeem Forever videojateket...), es ugye a kevesebb neha tobb is lehet. Aztan az is lehet, hogy ez a kevesebb viszont kap egy kis plusz mellekizt, amitol izgalmasabb lehet mint a vetelytarsai........
Irj privatban, ha gondolod (nem vagyok programozo, es nem feltetlenul penzre palyazok... mondjuk ami azt illeti, van egy otletem, hogyan lehetne olyan tarskereso oldalt kialakitani, ami hasznosabb-praktikusabb lehet a mostaniaknal... de ezt csak mellekesen jegyzem meg, nem akarom ezt radtukmalni)
Udv: Ger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!