Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudok ilyen weboldalt...

Hogyan tudok ilyen weboldalt létrehozni?

Figyelt kérdés

Olyan weboldalt szeretnék készíteni, amit saját magam tervezek meg. A legfontosabb, hogy semmi olyasmi ne legyen a címében, mint eoldal, gportal, webnode, és egyebek.

Hogyan tudnék ilyet csinálni?

Ha jól tudom, ez HTLM tudást igényel, ami sajna nekem nincs. Viszont ha kell az oldalkészítéshez, nagyon hálás lennék, ha itt, vagy üzenetben valaki segítene nekem megtaulni mindazt, ami kell hozzá.

2017. jan. 8. 12:15
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2017. jan. 8. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

w3schools.com

html, css, igény szerint javascript, php, sql

Regisztrálnod kell domain nevet valamelyik regisztrátornál, és szerezned kell valamilyen tárhelyet.

2017. jan. 8. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Illetve az se baj, ha valamilyen szinten megbarátkozol a képszerkesztési alapokkal is.
2017. jan. 8. 12:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Szóval szeretnél egy szakmát, így ukmukfukk a gyakoriról. Kemény menet lesz, kitartás!

:D

2017. jan. 8. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Hali!

Kell egy domain/tárhely (hogy ne oldal.gportal.hu, stb. legyen, hanem egyedi).

Az oldalt meg megtervezed, aztán megvalósítod html, css-ben.

Mivel gondolom blog szerű lenne (és az egyediséghez nem tartoznak hozzá a blogmotorok használata), így a php, javascript, sql-t sem árt megtanulnod.

Sok sikert!

Megmondom őszintén sosem értettem ezeket a kérdéseket, hiszen nem viccből tanulja meg a weblapfejlesztő/programozó ezeket a szakmákat. Nyilván nem egyszerű feladat és a projekttől függ, mennyi munka kell hozzá.

Remélem tudtam azért segíteni.

2017. jan. 8. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
domain nevet kell regisztrálni és fizetni (évente, havonta, de nem vészes) az oldalad lehet ingyenes tárhelyen is akár és hozzárendeled a saját domainedet pl: cicamica.hu vagy mittomén
2017. jan. 8. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!