Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Flash alapú oldal ekészítése,...

Flash alapú oldal ekészítése, hatalmas tárhellyel? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szeretnék egy online start-up vállalkozást indítani, aminek ez lenne az alapja, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Elmagyaráznátok milyen cégekre van szükségem? Kell valaki aki megtervezi, felépíti az oldalt + gondolom tárhelyet kell bérelni. Bejegyeztetni valahová a céget?

2016. dec. 29. 23:55
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

A Flasht felejtsd el. Halott.

Ha ennyire nem tudod, akkor rengeteg, most gondolkodj el rajta, és még több pénz kell hozzá.

Ja, ötlete mindenkinek van, de csinálja meg más :)

Egy webprogamozó

Köszönöm, de inkább a saját projekteimet gondozom, nem légből kapott ötleteket :)

2016. dec. 30. 02:39
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Meg is bukott a start-up vállalkozásod, mert egy évek óta halott technológiára építetted fel.
2016. dec. 30. 08:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Flash -t ma már csak online játékok használnak.

De ott is inkább térnek át az újabb sokoldalúbb felületekre. (pl. WebGL)

Maga weboldal/felület/program elkészítéséhez nem feltétlen kell alkalmaznod valakit,

ha van elég tudásod akár magad is megcsinálhatod, és üzemeltetheted,

a tárhelyt és a domain nevet pedig igen, bérelned kell, előbbi ára attól fog függni milyen hardver igényes lesz a program...

Igen, céget/vállalkozást kell alapítanod, ha üzlet szerűen akarod csinálni,

azaz másnak szolgáltatást fogsz nyújtani, és nem csak saját célra.

És ne feledd vállalkozás után akkor is kell adót fizetni, ha 0 Ft a bevételed!!!

2016. dec. 30. 08:56
 4/8 A kérdező kommentje:

3-as! Köszi a építő választ! Nem, sajnos semmilyen tudással nem rendelkezek ezen a téren, ezért is írtam ki a kérdést ide. Ebből következik, hogy azért a flashre gondoltam mert csak azt ismerem, és a hagyományos weboldalakat.

Linkelnék pár honlapot, megírnád, hogy ezek mit használnak?

[link]

[link]

vagy akár a Tinder mobilon.

Hasonló megoldással készült honlapra lenne szükségem. Nem tudom hogy minek nevezik (arra már rájöttem hogy nem flash), de azt tudom, hogy nem olyan mint ez, a gyakorikérdések.

2016. dec. 30. 10:45
 5/8 anonim ***** válasza:
A felület HTML, CSS és JS. A backend akármi lehet. Szerver és tárhely szempontból meg érdemes elgondolkodni mondjuk az AWS szolgáltatásain.
2016. dec. 30. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:

A flash nagyon felejtős, valóban.

Amiket linkeltél, azok frontend oldalon HTML, CSS és JS-t használnak, backend oldalon változó, instagrammnál pl: [link]

2016. dec. 30. 13:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi az újabb válaszokat! Mi az a frontend és backend?
2016. dec. 30. 13:48
 8/8 anonim ***** válasza:
A frontend a böngészőben megjelenítendő/végrehajtandó kód (HTML, CSS, Javascript), a backend mega a frontendet adatbázisból/állományokból/egyéb erőforrásokból (például szenzorok adatai) előállító kód (PHP, ASP, CFML, JSP, NodeJS,...).
2016. dec. 30. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!