Flash alapú oldal ekészítése, hatalmas tárhellyel? (Bővebben lent)
A Flasht felejtsd el. Halott.
Ha ennyire nem tudod, akkor rengeteg, most gondolkodj el rajta, és még több pénz kell hozzá.
Ja, ötlete mindenkinek van, de csinálja meg más :)
Egy webprogamozó
Köszönöm, de inkább a saját projekteimet gondozom, nem légből kapott ötleteket :)
Flash -t ma már csak online játékok használnak.
De ott is inkább térnek át az újabb sokoldalúbb felületekre. (pl. WebGL)
Maga weboldal/felület/program elkészítéséhez nem feltétlen kell alkalmaznod valakit,
ha van elég tudásod akár magad is megcsinálhatod, és üzemeltetheted,
a tárhelyt és a domain nevet pedig igen, bérelned kell, előbbi ára attól fog függni milyen hardver igényes lesz a program...
Igen, céget/vállalkozást kell alapítanod, ha üzlet szerűen akarod csinálni,
azaz másnak szolgáltatást fogsz nyújtani, és nem csak saját célra.
És ne feledd vállalkozás után akkor is kell adót fizetni, ha 0 Ft a bevételed!!!
3-as! Köszi a építő választ! Nem, sajnos semmilyen tudással nem rendelkezek ezen a téren, ezért is írtam ki a kérdést ide. Ebből következik, hogy azért a flashre gondoltam mert csak azt ismerem, és a hagyományos weboldalakat.
Linkelnék pár honlapot, megírnád, hogy ezek mit használnak?
vagy akár a Tinder mobilon.
Hasonló megoldással készült honlapra lenne szükségem. Nem tudom hogy minek nevezik (arra már rájöttem hogy nem flash), de azt tudom, hogy nem olyan mint ez, a gyakorikérdések.
A flash nagyon felejtős, valóban.
Amiket linkeltél, azok frontend oldalon HTML, CSS és JS-t használnak, backend oldalon változó, instagrammnál pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!