Torrent oldal motort tudtok ajánlani?
Olvastam egy nem rég nyitott kérdést az nCore motorról
Én is szeretnék egy saját torrent oldalt csinálni (Házit tehát olyat amit csak én érek el a localhoston.)
Találtam 1 párat
De ami ott van egyik sem jó teljesen vagy Orosz vagy hibás vagy mindig van valami hiba.
Tud ajánlani valaki egy MŰKÖDŐ jól kinéző (Ez nekem fontos!) trackert mondani?
Ui: Utaltam rá hogy azt a témát nem én nyitottam.
Nos, elég szomorú ha nem tudsz keresni és ezáltal találni se ilyen motort. Ebből következik hogy fogalmad sincs az egészről, -hogy jól is nézzen ki?- na ne má, azt hiszed ez csak úgy megy, hogy next, next, next, és minden igényed teljesül?.
De ott van pl. a TS, TBD motor és írsz/átszerkeszted hozzá a megjelenést, az hogy Te nem tudod beüzemelni az már a Te bajod, nálunk mindkettő jól megy local-on is és SH-is teszteltük, sőt még a szolgáltató is nyitott rá portot, persze huzamosabb ideig nem ajánlott ilyet SH-ra tenni inkább csak saját szerverre esetleg VPS-re.
Üdv,
Itt tudsz keresgélni: [link]
Bvlist-re sokan pakolnak fel, viszont kell hozzá regisztráció!
Ez lehet segít valamit!: https://www.youtube.com/watch?v=hvkjc5mBsFU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!