Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Torrent oldal motort tudtok...

Torrent oldal motort tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Olvastam egy nem rég nyitott kérdést az nCore motorról

Én is szeretnék egy saját torrent oldalt csinálni (Házit tehát olyat amit csak én érek el a localhoston.)

Találtam 1 párat

[link]

De ami ott van egyik sem jó teljesen vagy Orosz vagy hibás vagy mindig van valami hiba.

Tud ajánlani valaki egy MŰKÖDŐ jól kinéző (Ez nekem fontos!) trackert mondani?

Ui: Utaltam rá hogy azt a témát nem én nyitottam.

2016. dec. 14. 17:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Vagy csak nem tudod beállítani rendesen.
2016. dec. 14. 17:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem.
2016. dec. 14. 17:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez egy kicsit abszurd mar bocs, localhosto-n te miert akarsz sajat torrent oldalt ? Ha csak nem vagytok tobben ugy igen megeri de szerintem folosleges,maceras. En azt mondom ennyi errovel siman hasznalhatnad wordpress-rendszert. Nos regebb engem is erdekelt a tema visszont en a wordpress melett dontottem. Ha jol emlekszem akkor egy kisebb halozat volt kiepitve szoval voltunk egy paran. Nem kellet letolteni semmit hasonlo volt mint a youtube csak egy kicsit egyszerubb, visszont nallam volt az osszes adat...mondanom se kell jah szivas :D de akkor nagyon jo volt. Nem tudom meg aktiv-e az a torrent oldal a nevere mar nem emlekszem de csak zenek-et lehetett letolteni szoval az ami ugy volt megirva, hogy a zeneket le lehessen tolteni. Hat jah...nagyjabol ennyi lenne ;)
2016. dec. 14. 17:56
 4/10 anonim ***** válasza:
#3 vagyok...+ nem tudom, hogy oldottuk meg vagy 35 forum utan sikerult rajonunk...szoval a kulso ip-cimen mas is elerhette az oldalt (csak haveroknak kuldtuk korbe az ip cimet)
2016. dec. 14. 17:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Visszont a kerdesedre nem tudok valaszolni :(.
2016. dec. 14. 18:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Mint írtad téged is érdekel a dolog így engem is :D
2016. dec. 14. 18:05
 7/10 anonim ***** válasza:
#3/4/5 es a fiu vagyok igy mind egybe. Sikerult-e talalni ?
2016. dec. 15. 09:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Nos, elég szomorú ha nem tudsz keresni és ezáltal találni se ilyen motort. Ebből következik hogy fogalmad sincs az egészről, -hogy jól is nézzen ki?- na ne má, azt hiszed ez csak úgy megy, hogy next, next, next, és minden igényed teljesül?.

De ott van pl. a TS, TBD motor és írsz/átszerkeszted hozzá a megjelenést, az hogy Te nem tudod beüzemelni az már a Te bajod, nálunk mindkettő jól megy local-on is és SH-is teszteltük, sőt még a szolgáltató is nyitott rá portot, persze huzamosabb ideig nem ajánlott ilyet SH-ra tenni inkább csak saját szerverre esetleg VPS-re.

2016. dec. 15. 11:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Tudsz adni letöltési link(ek) et?
2016. dec. 15. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Üdv,

Itt tudsz keresgélni: [link]

Bvlist-re sokan pakolnak fel, viszont kell hozzá regisztráció!

Ez lehet segít valamit!: https://www.youtube.com/watch?v=hvkjc5mBsFU

2016. dec. 16. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!