Kezdő vagyok. Menne a php?
Ahhhh.... ez a válasz... hihetetlen. Nem tudom miért kérdezek én itt akármit.
Nem vagyok hülye. Csak nem ismerem a PHP-t. Nem tudom hogy egyáltalán érdemes-e nekifognom.
Első nyelvre elég erős a PHP, de ha van valamennyi C/C++ ismereted akkor nem lesz nehéz. De mivel a "kimenete" mindenképpen egy HTML felépítésű oldal lesz, jó ha azt ismered meg először. Amellett meg SQL-re lesz még szükséged (pl MySQL).
Ez a könyv elég sokat segíthet a PHP tanulásában:
Az hogy mennyire menne, csak rajtad múlik. Nem lehetetlen, de kitartás kell hozzá.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
10:05
te életedben nem programoztál C/C++ nyelven, ezért jelentesz ki ekkora ökörséget.
a php fingkönnyű nyelv, akárcsak a javascript. Úgy pazarlod a memóriát vele és futtatod alacsony hatékonysággal, ahogy jólesik.
"Kezdő vagyok. Menne a php?"
Ebből annyit tudunk meg, hogy kezdő vagy. Miben? Mennyire? Mit jelent az, hogy kezdő? Hogy menne-e a PHP? Ezt honnan tudjuk? Ennyi információból talán ki kellene találnunk a korlátaidat? Vagy mire gondolsz, telepaták vagyunk?
Én sem értem minek teszel fel itt kérdést, hiszen zt sem sikerült normálisan feltenni...
11:09 mivaaan?! :D:D
Amúgy én is azt mondom, ez a sorrend ajánlott:
-HTML
-CSS
-PHP/ASP/JSP
-SQL
(-PHP MVC frameworkök közül egy)
-Javascript/AJAX
-Smarty vagy egyéb template framework
(-Perl)
Mellesleg hamar meg lehet tanulni a PHP-t, emiatt nem izgulnék, csak előtte jó tudni ezt-azt, hogy hatékonyan tudd alkalmazni.
Nem tettem fel konkrétabban a kérdést,de pár ember mégis tudott válaszolni.
A HTML megy,elég jól.Meglátjuk.Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!