Kezdő vagyok blogolásba adnátok ötleteket?
A megoldás: tanulj meg htmlül - legalább annyit, mit kell keresned fejléccseréhez, egyéni háttérhez, vagy legalább a google-t tanuld meg használni angolul, mert rengeteg minden van rajt blogspothoz.
Bannerkészítésre is vannak programok, de igényektől, tudástól függ, hogy melyiket tudod majd használni, keress rá!
Új sablon
kiválasztod, letöltöd, kicsomagolod a zip-böl, és az xml fájlt feltöltöd a blogodra
Tervezés > HTML-kód szerkesztése > Helyi számítógépen tárolt sablonfájl feltöltése
"ha rákattintanak a képre akkor bejön az az oldal?" ezt nem értem :(
hol? milyen képre?
add meg a képhez a hivatkozást és a adott oldalra linkel.
ez csak egy blog! nem programozni akarok:) ha annyira akarnám akkor nem annak tanulnék aminek tanulok:)
egyszerű alap dolgokra vagyok kíváncsi
nem is azt mondtam, hogy programozni tanulj meg :) de minimális angoltudás nélkül nem fogod tudni, mit keress a kódban, ha a fejlécet, vagy a hátteret akarod kicserélni... amúgy blogspoton sok beépített cuccos van, abból is össze lehet hozni szép dolgokat, úgysem az a lényeg, hanem a tartalom
ha megnézed a legsikeresebb blogokat, egyiken sem azon van a hangsúly, mennyire csilli-villi, sokkal inkább a tartalmon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!