Milyen a jó blog? Véleményeket, ötleteket várok szövegírásról és a design-ről.
ha az első válaszoló állítása már teljesült, akkor gondolkodhatsz a designon is.
használj pasztell természetes színeket, mert nem bántják a szemet.
Széles monitorokat használunk, így ha lehet, ne nyomorgasd össze a szöveget.
Ha kell még ötlet, nézegess webes újságokat.
Kérdező: el kell döntened, milyen tartalmat írsz. Bensőséges napló, vagy inkább helyzetjelentés? Ehhez alakítsd a design-t (de vannak gyári design-ok is). A jó blog nekem könnyen kezelhető (tehát pl nem nyílik meg minden új ablakban, mert azt gyűlölöm), olvasható, az írás szellemes, stílusos, olyan, ami leköti a figyelmem, de ez sok tényezőtől függ. A jó bejegyzés kb 3 perc alatt elolvasható, tehát nem túl hosszú. Könnyen kommentelhető, nem kell nyolcféle biztonsági kódot beírni (láttam olyan blogot...).
Mindegy miről írsz, a lényeg, hogy azt élvezetes, a külvilág számára érdekes stílusban tedd. Már ha akarsz olvasókat.
Ucsó hozzászólónak: a blog nem határozza meg, mit írj bele. Minden blogszolgálttaónál lehet bensőséges naplót vezetni, és a havazásról is írni. Ez nem blogfüggő. Én freeblog-os vagyok, és van mind a két fajta blogom.
25/N
Kösz! Megleptél! Magas PR érték és a tartalom?! :-O
A többieknek is köszönöm a választ, tanulságos volt. Mindenkinek sikeres napot kívánok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!