Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem jelenik meg a...

Miért nem jelenik meg a weboldal úgy, mint eddig?

Figyelt kérdés

Egy atw-s oldalt üzemeltetek, folyamatosan frissítem. Eddig nem is volt vele probléma. Két gépről szerkesztem, itthonról és a munkahelyemről. Total commanderből szoktam ftp-zni, és úgy szerkesztem. A munkahelyemen viszont újratelepítették a gépet, és az ftp-hez a jelszót nem tudtam, ezért megváltoztattam a jelszót, Total Commanderbe beenged, viszont azóta a weboldal ezt írja ki:

Unable to establish connection to MySQL

1045 : Access denied for user 'UNKNOWN_USER'@'88.151.96.4' (using password: NO)

Valahol át kellene írni még a jelszót vagy miért nem jön be azóta az oldal? Válaszokat előre is köszönöm.

2016. okt. 29. 03:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem ismerem az ATW -t, de lehet MySQL jelszavát is megváltoztattad.

Így az adatbázis kapcsolatához használt jelszót is módosítanod kell az újra.

2016. okt. 29. 04:34
 2/3 b4r4thg ***** válasza:

Igen, ez lehet az oka, amit HTibi is írt. Azaz jelszómódosítással az adatbázis jelszava is átíródott. Egyszerűen csak nyisd meg az adott honlap konfig fájlját, és írd át benne a database user passwordot az újra.

Ehhez a neten CMS-specifikus leírást biztos találsz.

2016. okt. 29. 09:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon nagyon nagyon köszönöm szépen a segítséget, sikerült is megcsinálnom. Köszönöm, köszönöm, köszönöm.
2016. okt. 29. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!