Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mit ajánlotok ehhez a weboldal...

Mit ajánlotok ehhez a weboldalhoz? CMS stb

Figyelt kérdés

Segítség nyújtás céljából szeretnék egy oldalt létrehozni mivel ahogy nézem google találatokat nem nagyon van olyan magyar nyelven ami segítene a számítógép de főleg játékfüggőknek. Én sajnos egy éppen gyógyuló félben lévő játékfüggő vagyok ezért gondoltam hogy hasonló helyzetben lévőknek jól jöhetne egy olyantól érkező segítség aki ugyan abban a helyzetben volt.Amit szeretnék az oldalra:

-szép weboldal (de nem az a fajta mikor belép és csupa kép az egész)

- Minden felhasználónak aki regisztrál a weboldalra saját "jegyzetfüzet" amiben feljegyezheti a sikereit, bukásait stb

-fórum

Én elég sok pénzt fizettem szakszerű segítség nyújtásért a leszokásra azért akarom ezt a weboldalt hogy hasonló helyzetben lévőknek ne kelljen fizetni amit megtanultam az alatt a 6 hét alatt azt a tudást átadnám másoknak

2016. okt. 22. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:

A weboldal kinézete nem attól függ, hogy használsz-e CMS-t, csupán a kreativitásodtól.

Egyébként amit szeretnél azt meg lehet oldani bármelyik tartalomkezelő rendszerrel, de le lehet programozni könnyedén anélkül is.

2016. okt. 22. 17:57
 2/9 b4r4thg ***** válasza:
Ha olcsóbb megoldás kell, akkor válassz a névszervűbb CMS-ek közül (mondjuk Wordpress vagy Joomla). Ezekhez könnyen találsz ingyenes designokat is, és modul is sok van hozzájuk.
2016. okt. 22. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Mennyire értesz hozzá?
2016. okt. 22. 20:49
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 annyira nem, így alap szinten PHP, HTML megy (mégis csak kocka voltam :'D ) de hogy PHP-ban megírjak egy oldalt az már nem menne :D PHPFusion-t nézegetem most annak ha jól tudom van fórum része is
2016. okt. 23. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy a PHP Fusiont felejtsd el, ha már CMS akkor találsz százszor jobbat is.
2016. okt. 23. 17:05
 6/9 A kérdező kommentje:

E107

Joomal

Drupal

melyik a jobb akkor? :)

2016. okt. 24. 15:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Joomla*
2016. okt. 24. 16:00
 8/9 anonim ***** válasza:
A felsoroltak közül egyértelműen a Drupal a legjobb.
2016. okt. 24. 16:14
 9/9 b4r4thg ***** válasza:
Én Joomlát választanám.
2016. okt. 28. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!