Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit szóltok ehhez a vallásos...

Mit szóltok ehhez a vallásos weboldalhoz?

Figyelt kérdés

Nem rég találtam, szerintetek nem szép?

[link]

2016. márc. 25. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen trágyát már régen láttam. Egyáltalán elgondolta előtte a készítő, mit is szeretne csinálni, vagy csak próbálgatta frissen szerzett webszerkesztői ismereteit, és telepakolta bibliai idézetekkel?
2016. márc. 25. 20:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy ízléstelen giccs-okádék.

A vallásnak mi köze a Nagy-Magyarországhoz?

A kinézete pocsékabb mint a 90-es évek elejének játékaié.

Ezt te nem találtad, hanem a tiéd - erre nagy összegben fogadnék.

:-)

2016. márc. 25. 20:41
 3/12 Roland G. ***** válasza:
100%
Szerintem nem szép!
2016. márc. 25. 21:34
 4/12 anonim ***** válasza:
54%

Elsősorban mint magyar, de mint keresztény is kikérem magamnak ezt az ideológiai kútmérgezést

itt is látszik ,hogy a szélsőjobb csak "fehér cigányok" ahogy a cigányok is csak valami ordenáré izléstelen giccsparádét tudnak összehozni ahogy elegánsak próbálnak lenni, a nácik is csak valami ronda megcsúfolását tudják kitermelni a hazafiasságnak és a magyar kultúra értékeinek

2016. márc. 25. 23:00
 5/12 anonim ***** válasza:

# 4

Én meg cigányként kikérem magamnak, hogy általánosíts és a szélsőjobbhoz hasonlíts bennünket! Te tartod magad kereszténynek? A tudatlanság és a zsigeri (faj)gyűlölet mióta része a keresztényi hitvallásnak, l.pótka?

---

Kérdezőnek:

Kicsit gyerekes, de szerintem nem olyan ronda :)

2016. márc. 26. 12:28
 6/12 anonim ***** válasza:
35%

a cigányt nem a roma rokonértelmű szavaként használtam, még az értelmező szótárban is egy viselkedésformát ír le

és ne kelljen már állandóan polkorrekt köröket lefutni mindenki tudja, hogy ilyenkor nem az összes romára gondolunk és nem feltételezzük hogy a bőrszín hajlamosít, az 5 legjobb barátom egyike roma származású és ő is "cigányozik"

2016. márc. 26. 12:34
 7/12 anonim ***** válasza:

"...ahogy a cigányok is csak valami ordenáré izléstelen giccsparádét tudnak összehozni ahogy elegánsak próbálnak lenni.."

Nekem nem úgy tűnik, hogy az idézett szövegrészben átvitt értelemben használtad a cigány szót, de biztos bennem van a hiba. Na, mindegy, nem feszegetem tovább a témát, de búcsúzóul azért felhívom rá a figyelmedet, hogy keresztény ember nem sérteget másokat azzal, hogy pejoratív értelemben használja a népcsoportjuk nevét.

2016. márc. 26. 14:58
 8/12 anonim ***** válasza:

Engem valami online játék weblapjára emlékeztet.

Üdv!

2016. márc. 27. 07:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem tetszik. Én nem vagyok informatikus, csak amatőr weblap-kontár, de szerintem az általam üzemeltetett honlap sokkal igényesebb: [link]

Üdv. Péter

2016. márc. 27. 19:44
 10/12 A kérdező kommentje:
A tiéd nem elég hazafias.
2016. márc. 28. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!