Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudna bárki segíteni egy...

Tudna bárki segíteni egy weboldal létrehozásában?

Figyelt kérdés

Kiemelném, hogy nem trollkérdés.

Nagyjából tudok html és css programozni de nem olyan szinten, hogy egy komplett regisztrációt és bejelentkezést meg tudjak csinálni (tudom, hogy azt sem nem html-lel se pedig nem css-sel nem lehet megcsinálni.)

Jó lenne, ha valaki tényleg segítne, mert már elkezdtem, de csak vánszorgok előre és nem haladok rendes ütemben legalábbis úgy semmiképpen nem, ahogy én szeretnék haladni.

Tényleg kérném minnél többek segítségét.

Ha valakit érdekel és ért is hozzá, kérem írjon választ erre a kérdésre és ha lehet, akkor privátban (e-mail-ben) is írjon, hogy kapcsolatba léphessünk.

Segítségeteket előre is nagyon köszi.

2016. okt. 27. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem nehé
2016. okt. 27. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Hoppsz, véletlen elküldtem "kicsit" befejezetlenül a válaszomat...

Naszóval... nem nehéz egy ilyet csinálni, adatbázist (pl. MySQL) kell tudni kezelni szerveroldali nyelvből pl. PHP-ból (pl. PDO [link] ), dokumentációban benne van

De már van több közösségi oldalas php "szkript" amit fel lehet tölteni egy php-s tárhelyre, és akkor nem kell megírni pl. elgg, oxwall

2016. okt. 27. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Itt megtalálod a menetét: [link]

Ahol mysql_* függvények vannak ott át kell írni mysqli_ -re, + pl. mysqli_query() vagy mysqli_insert_id() esetén első paraméternek meg kell még adni az adatbázis kapcsolat változóját.

pl.:

$conn = mysqli_connect('localhost', 'sqlUser', 'sqlPass', 'sqlADB');

$_ENV['SQL'] = $conn;

$res = mysqli_query($_ENV['SQL'],'SELECT * FROM `table` WHERE 1 LIMIT 30');

2016. okt. 28. 04:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Bár ezek a procedurális megoldások elég régiek, de talán egy kezdőnek is menni fog megérteni a működését.

Ha az első oldalon talált linkek alapján amik elég szájbarágósan vannak, nem megy, akkor valakit fel kell bérelned rá, mert annál érthetőbben nem igen lehet elmagyarázni...

2016. okt. 28. 04:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaitokat.

Igyekszem. :)

2016. okt. 28. 05:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Na most ha most kezded a PHP-t és az SQL-t, akkor nem kell loginrendszert írni, mert se érteni nem fogod, se jó nem lesz.

Alapozni kell, aztán utána lehet loginozni, mert különben olyan szép kis 2 perc alatt feltörhető oldalakat fogsz gyártani baromi büszkén...

2016. okt. 28. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!