Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyi pénzt kérjek egy...

Mennyi pénzt kérjek egy weboldalért? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egy kis sportegyesületnek készítem az oldalt. Statikus weboldal lenne, tehát nem kell mysql,stb. Az oldalt én tartanám rendben,frissítések, stb. Mennyit kérjek az oldal elkészítéséért,és milyen üzemeltetési költséggel dolgozzak? Csak szezonálisan kéne 1-2x leközölni versenyeket, rendezvényeket. Havi üzemeltetési költség,vagy frissítésenkénti.
2010. ápr. 22. 11:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Ilyet ingyen szoktak csinálni haveri alapon.
2010. ápr. 22. 11:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor most legyek hülye és csináljam meg nekik haveri alapon?
2010. ápr. 22. 11:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mutasd meg. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű oldalról van szó. Egy nem túl szép, szerkezetileg később használhatatlan oldalért, maximum 20-30ezret kérhetsz. Ha nagyon ronda, akkor meg ők tesznek neked szívességet, hogy elfogadják. :P

Ha viszont egy profi oldalról van szó, akkor attól függ, pontosan milyen, akár 100-150-et is elkérhetsz a design miatt. Mert aki ért php-hoz, tud alá egy cms-t alkotni. Így későbbiekben is használható marad.

2010. ápr. 22. 12:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Az oldal még nincs kész,de csak minőségi munkát adok ki a kezemből, nem lesz ronda. Tehát ha elkészítem a grafikát css-el és div-es html-el akkor nem sok érte 50-60 rugó? És az üzemeltetésért milyen árat kérjek?
2010. ápr. 22. 12:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem html hanem xhtml, bocs!:)
2010. ápr. 22. 12:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Látatlanba tényleg nemtudom megmondani. Sokszor a saját oldalammal és nehéz dolgom van, árat mondani. Tényleg kéne látni. :)

Ha tényleg minőségi akkor 50-60k nem sok érte. Üzemeltetés ne legyen sok. Ha nem basztatnak vele naponta/hetente többször, és nem nagy mennyiségeket kell frissíteni akkor havi 800-900ft.

2010. ápr. 22. 12:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Én is hasonló árakra gondoltam,korrekt. Csak gondoltam megkérdezem,nem akarok veréb lenni. :D Köszi a gyors választ!
2010. ápr. 22. 12:23
 8/11 anonim ***** válasza:

De! Szerintem sok az 50-60 k....

Pl Joomla! ban keresek egy vadi új majdnem egyedi sablont, amit nem rég adtak ki...

Átszerkesztem egy egy pontját, és pár bövítményt felteszek rá...

aztán elkérhetek kb 100000 et érte??

Na ne már.... majdnem minden megcsinál helyettünk a Joomla!, mér nem is kell tudnunk programozni ahhoz hogy profi weboldalt készítsen az ember

Bár igaz irtad hogy statikus az oldal, de ennek a hátránya hogy megcsinálod okés kész, a legtöbb használónak mindegy, csak a lényeget kapja meg amit keres...

De idővel "megöregedik", eltelik egy év, és az oldal csak olyan marad ahogyan előre felkerült... Statikus oldalaknál design-t készíteni ember kell :P... akárki nem tud ezt garantálom... legtöbben egy kész design leszednek, és átalakitják itt ott...

És ezért iss elszoktak kérni 50-60.000.... szerintem ez olyan mint

A kőművességbe: Az egyszerű paraszt kézzel levakolja a kivánt helyen amit kell, tehát pl. egy új házról van szó, megmocskolja, girbe görbe fal lesz belőle...

Elkér jó pár forintot érte mondván hogy nehéz munka...

Egy másik cég aki gépivakolással foglalkozik profi minőségű munkát végez, és garantálják a 100% minőséget, ők 5 nap alatt elvégzik azt a munkát amit a kézi vakolású paraszt 2 hét alatt....

És mégis kevesebben kérnek érte.. Mivel majdnem semmit nem kell csinálni( Nehéz fizikai munkát)

Ezzel csak probáltam szimulálni hogy jelenleg mennyire egyszerű Webszerkesztéssel pénzt keresni...

Sajnos :( sok kezdő elveszi a munkát a profiktól, akik igazás tudnak és szeretnének dolgozni..

Kedves kérdező ne értsd fére ezzel egyáltalán nem céloztam rád, mivel nem is ismerlek az oldalad se láttam, így nem is tudnék véleményt mondani...

Ezt csak általánosan irom

2010. ápr. 23. 16:34
 9/11 A kérdező kommentje:

Én is kezdő vagyok,de nem foglalkozok sablon átszerkesztéssel. Én az egyedi dolgokat kedvelem. Ha valamit elkezdek akkor azt már 100%-osan szeretném megcsinálni.

Igen, elég sok kis taknyos van akik elveszik a munkát előlünk és potom pénzért szar munkát adnak ki a kezükből. Tönkre teszik a szakmát.

2010. ápr. 23. 22:04
 10/11 anonim válasza:
:D én is szoktam másoknak weblapokat csinálni "haveri alapon", és én direkt csinálok nekik admin felületet hozzá, hogy tudják fejleszteni. ez nálam azt jelenti ha valami bajuk van (pl. uj design) akk azt megcsinálom, de ilyen szöveg szerkesztés meg ilyeneket ők is megtudnak csinálni! :)
2010. ápr. 27. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!