Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Bonyolultabb, .com-os honlapot...

Bonyolultabb, .com-os honlapot szeretnék létrehozni, kiterjedt menürendszerrel, fórummal, bejelentkezési felülettel. Én is el tudom kezdeni, vagy kérjek hozzá profi segitséget?

Figyelt kérdés
százezreim jelenleg nincsenek rá,ha valaki esetleg ért ilyesmihez beveszem társnak :)
2009. márc. 9. 18:21
 1/5 anonim válasza:

Az egyik haverom pár haverjával ilyenekkel foglalkozik. Egyenlőre ingyen csinálnak weboldalakat ha jó tom.

Ha érdeke írj emailt.

2009. márc. 9. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:

probálkoz meg egy CMS rendszerrel

[link]

én a php-fusiont ajánlanám, könnyű a kezelése

[link]

2009. márc. 9. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Autót sem generálozunk házilag. Bízd olyanra, aki tudja mit csinál. Használhatsz PHP-Fusiont, Drupalt, Joomlát, bármit, ha nem tudod mi micsoda, akkor fölösleges belekezdeni. Lesz belőle valami, de...
2009. márc. 10. 07:27
 4/5 anonim ***** válasza:

ning.com

itt csinålhatsz oldalt magadnak tehetsz fel videot fotokat vehetsz fel baråtokat

üzenöfal chat zene szol amit te akarsz vagy rådio rengeteg lehetöség és ingyenes

ha megcsinåltad irdmeg megnèznèm nekem is van oldalam ott

2009. márc. 10. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Torony magasan a legjob CMS rendszer a Joomla. Joomla.org.hu
2009. márc. 30. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!