Mennyit kérhetek egy HTML és CSS forráskódú weboldalért?
Sokat játszok PC-s multiplayer játékokon és csináltam a klánunknak egy weboldalt. Amikor sokan nézték több olyan kérés is érkezett hogy nem-e tudnék csinálni nekik is?
Én megcsinálnám ők meg fizetnének mondták de nem tudom mennyit merjek elkérni. Az oldalon van:2 menü (az egyik többszintű), sok tartalom, az általuk választott hirdetések és bannerek, kép és videó nézegető (a kép nézegető az javascript), és pár felugró ablak javascript-tel
Attól függ hogy kinek csinálod, annak mennyi pénze van rá, és mennyire elégedett a végtermékkel.
(Egy nagyitól nem tudsz annyit kivasalni, mint egy multicégtől....)
Nem tudom, hogy milyen minőségű oldalakat csinálsz, de ha teljesen saját design-t tervezel, azt megfelelően lekódolod, és bármely böngésző alatt kifogástalanul működik, akkor bátran kérhetsz 30.000-60.000 Ft-ig.
Azt tanuld meg -bármivel is foglalkozol-, hogy ha úgy érzed van hozzá tehetséged, akkor a fantáziád, a munkád ne add oda olcsón. Sokan -akik csak összedobnak egy rusnya, buta, a kilencvenes évek arculatát idéző oldalt- azok megcsinálják aprópénzért, de ha beleteszed a munkád ízig-vérig, akkor ne add olcsón magad.
A fenti árak -amiket írtam- terjedelem és munkaidő függvénye. Ha van kérdésed, írhatsz privátban is, tudok adni tanácsokat, egyszer régen, én is tettem fel ilyen kérdéseket profibbaknak, és azóta sok minden kialakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!