Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Vettem egy domaint most...

Vettem egy domaint most hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Vettem egy domaint, ami .de-re végződik (van hozzá kapcsolattartó, ami ugye feltétel a .de-hez)

A kérdésem az lenne,hogy van egy ingyenes weblapszerkesztő ami tárhelyet biztosít a honlapnak. Annak a prémium verziójában lehet hozzákapcsolni a domaint.

Akkor jól értem hogy a domainom most egyedül nem életképes (mert nincs tárhely előfizetve csak a domain) viszont a weblapszerkesztő kínál ugye a prémium csomagban kapcsolható domaint+tárhelyet.

Akkor lényegében kapcsolom a domainom a weblap szerkesztőhöz és kész is, ennyi a teendő, elérhető a weblapom? Köszönöm a normális választ, először csinálok ilyet.

2016. aug. 1. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:

a domain az csak a tulajdonjogod.

most kell egy tárhelyet hosting bérelned és oda feltölteni a tartalmat. A hosting szolgáltató pedig leírja hogy a tárhelyednek mi az IP címe, amit majd be kell társíts a domainedhez egy erre megfelelő helyen, amit a hosting szolgáltató biztosít általában.

Onnantól 1-2 nap de inkább hamarabb elérhető lesz bárkinek a világból a weblapod.

2016. aug. 1. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Fordítva láttál neki.

"Normális" fizetős tárhely, vagy olyan webes szerkesztők amik netről lehet kezelni, a prémium csomaghoz ingyen szoktak adni domaint.

De ettől függetlenül, akkor neked kell egy ilyen szolgáltatás, max az ingyen domain -t nem tudod kihasználni.

2016. aug. 1. 16:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Sajnos .de végű domain nem volt, pedig tényleg járt volna az ingyen domain.

Ez esetben akkor fizetem a havi x eurót a webszerkesztőnek és a külön vásárolt domainon érem el azt. És ezzel a tárhely stb minden megoldva jól értem?

Köszi minenkinek a segítségeteket, sokat jelent.

2016. aug. 1. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!