Létrehoztam egy co. Cc-s domaint-t, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Létrehoztam oké,de tovább mit kell csinálni?Hol kell szerkeszteni?És nem elérhető mikor lesz az?Pls segítsetek :S2010. nov. 16. 20:54
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg senkinek sem lesz kedve egy oldalban elmagyarázni a megoldást, sőt az egész webfejlesztést a nulláról leírni. Ajánlom, hogy olvass utána, és legyenek konkrét kérdéseid!
2/2 anonim válasza:
Válassz tárhelyet (google-ben "tárhely" első 2-3 a legjobb)
Olyan tárhelyet vegyél, ahol CMS-t előre telepítik a drupál és a word press a legjobb (szubjektív vélemény)
Majd ha belépsz tudod magadnak alakítgatni az oldalt, pl sablont felteszel, az izlésed szerint, menüket készítesz
ezt sztem 1 hét alatt egész jól meg lehet tanulni és már kész is az oldalad
ez a legegyszerűbb ha programozni akarnál megtanulni legalább 5 év ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!