Weboldalt szeretnék csinálni és érdekelne a véleményetek hogy hol érdemes domaint regelni meg tárhelyet?
Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 16:09
1/6 anonim válasza:
Az én oldalaim a terra-server.eu-nál vannak.
2/6 A kérdező kommentje:
elfelejtettem írni hogy lehetőleg php mysql ftp ezek alap hogy kellenek, levélküldés az oldalról jó ha pl nincs limit vagy nem túl kevés, egyébként nem nagy forgalmú oldalról lenne szó
2011. szept. 26. 16:23
4/6 anonim válasza:
atw --> eszedbe se jusson, de még véletlenül sem !! PHP funkciói korlátozva vannak
freeweb --> iszonyatosan lassú az ftp-s kapcsolat
a többiről nem tudok semmit mondani, csak azt tudom, hogy ezeket nem is próbáld, az atw-vel megszívtam. PHP-s oldalamat benyelte...--> szakdoga elcseszve miatta --> ráadásul a tanár ajánlotta....
5/6 anonim válasza:
Ha domaint is akarsz akkor ott a Newhosting ugyanis ott minden tárhely és kellék ingyen van csak a domainért és fenntartásért fizetsz. Nagyon korrekt a szolgáltatásuk és az áruk.
6/6 anonim válasza:
Itt nézz körül, szerintem ennél jobbat nem találsz.
Korlátlan tárhely és sávszélesség, 45 napon belül visszakérheted a pénzedet ha mégsem vagy elégedett, és az első hónapra kapsz 9.94$ kedvezményt, ha a "shinsekai9" kuponkódot használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!