Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan csináljak esküvői...

Hogyan csináljak esküvői ajéndékválasztós oldalt, ha nem boltokból kinézett termékeket tennénk bele, amit paypalon kifizethetnek, hanem csak szimplán felsorolnánk pár dolgot?

Figyelt kérdés

Ráadásul az lenne még egy tök jó igény, hogy ha a foglaláskor bekérné a nevet és e-mail címet is, és küldene róla egy automatikus e-mailt az illetőnek, hogy mit választott.

Wordpressben vagy egyéb tartalomkezelőben tud valaki jó bővítményt? A legtöbb, amit találtunk, az sajnos paypallal megvásárlós bővítmény.

2016. jún. 9. 00:21
 1/5 anonim válasza:

Ha van vállalkozói paypal fiókod, akkor könnyedén létrehozhatsz egyszerű értékesítési oldalt. A megrendelést, ha összekötöd egy űrlappal akkor a regisztráció is és a válasz e-mail is megoldható.

Én konkrétan ezt joomlával ismerem, de biztos működik wordpress-ben is.

2016. jún. 9. 09:47
 2/5 A kérdező kommentje:

Én a PayPalt messze nagy ívben szeretném elkerülni!

Egy olyan esküvői ajándékválasztós oldalt szeretnék, ahol felsorolom, hogy TV, sütő, akármi. Nem adom meg, hogy melyik boltban mennyiért vegye meg, mert mindegy nekem. A lényeg, hogy az illető kapjon róla egy e-amilt.

2016. jún. 9. 10:20
 3/5 anonim válasza:
Ez egyszerű űrlap készítés, ahol kijelölöd, hogy te kapj egy értesítést és kijelölöd, hogy a megrendelő is kapjon egy értesítést. Szerintem a breezingforms ingyenes változata is tudja ezt. Én ahogy írtam joomlát használok, de ez a bővítmény wordpressben is használható
2016. jún. 9. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod hogy már van ilyen oldal? :)
2016. jún. 9. 13:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Találtam ilyen oldalakat, de mind körülményes: vagy angol (és nyilván vannak angolul nem tudó rokonok), vagy csúnya és tele van reklámokkal, vagy be kell regisztrálniuk érte a vendégeknek (ami ugye nyilván macera), nem beszélve arról, hogy a legtöbb ilyen oldalnál egy linket tudsz megadni egy konkrét termékkel, pl. az ikea online katalógusból. Na most ha ilyen, az nem tetszik, ha tudsz olyat, ami csak egy sima listát készít, akkor légy szíves küldd el a címét.
2016. jún. 9. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!