Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mondanátok nekem véleményt az...

Mondanátok nekem véleményt az első weblampomról?

Figyelt kérdés
Ha igen, elküldöm privátban az oldal címét. Ez az első oldalam.

2016. máj. 16. 23:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket :) Amiket tudtam kijavítottam. Még csak ennyit tanultunk suliban :)
2016. máj. 17. 03:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Keress rá a jagvédett tartalom fogalmára.
2016. máj. 17. 06:54
 13/18 A kérdező kommentje:
A videót nem én töltöttem fel. A youwatch oldaláról raktam be a linkeket. Tudtommal a felelősség innentől kezdve őt terheli
2016. máj. 17. 07:34
 14/18 anonim ***** válasza:
ez nem így működik. keress rá az orgazdaság fogalmára ez hasonló.
2016. máj. 17. 11:32
 15/18 anonim ***** válasza:

#14: [link]

Kicsit képlékeny, mert igaz ebbe "hyperlink" -et írnak,

viszont egy frame, vagy más beágyazási technika is a hyperlink kategóriájába vehető, mivel forrás alapján nem az adott oldal és készítője töltötte fel, csak azt "megtalálta" és ennek címét osztotta meg.

Jogilag ez még mindig szürke kategória, mint ahogy az internetes tartalmak 90% -nak nincs megfelelő jogszabályozása ami konkrétan letudna írni minden helyzetet, de ennek pl. az is oka, hogy folyamatosan bővül, változik mind a technológia, mind a felhasználói szokások.

(Meg pl. nehéz az amúgy "legális" szolgáltatókat nem zsákba húzni vele, mert pl. TV csatornáknál is jogilag ugyan ilyen képlékeny 1-1 sorozat online visszatekintése, mivel azt többnyire 1-1 vetítési jogra veszik meg)

2016. máj. 17. 12:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Regi szep idok, amikor az elsot raktam ossze, bar azota total mas erdekel.

Elsore tok jo amugy. Ha erdekel, hajra, csinald es okosodj benne.

2016. máj. 19. 12:09
 17/18 anonim ***** válasza:

A betűszín nem elég kontrasztos a háttérhez képest. Vagy használj kövérebb/vastagabb betűtípust, vagy vedd halványabbra/fakóbbra a háttér színét.

A képarányok nem mindenhol jók.

2016. máj. 19. 23:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Még azt vettem észre, hogy a varázsigék oldalon a menüvel valami gáz van, csak a felső egytizedében vagyunk rajta az elemen, az alsó 9/10-ét kitakarja valami - szerintem az almenü, ami miatt nem kattintható (csak az aktív felső része). - Firefox böngésző Linux alatt
2016. máj. 19. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!