Valaki tud olyan PHP kódot, ami egy adott napon adott időben végzi az oldalfrissítést?
Figyelt kérdés
Valaki tud olyan PHP kódot, ami egy adott napon adott időben végzi az oldalfrissítést?
Példa: de ez 30 másodpercenként frissít.
<meta http-equiv="refresh" content="30;url=index.html">
nekem olyan kódra lenne szükségem ami például március 31-én 10:00-kor frissít...
#php refress
2016. márc. 21. 13:09
1/10 anonim válasza:
Azt vágod, hogy a PHP szerver oldali nyelv, a weboldal meg már a kliensen van?
3/10 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor a kliensnél ha rendszeridő egyedi, akkor a php-ban megírt "frissítés" nem akkor fut le amikor én akarom.
Ha a php-ban, mert szerver oldali nincs ilyen lehetőség, akkor biztos van más megoldás.
2016. márc. 21. 13:43
4/10 anonim válasza:
JS kódra van szükséged.
De ennél többet is tudnák mondani ha elárulnád hogy pontosan mit is szeretnél. :)
5/10 A kérdező kommentje:
nekem olyan kódra lenne szükségem ami például március 31-én 10:00-kor frissít és átirányít egy adott tartalomra. Példa : húsvét vasárnap reggel 8 kor a weboldal főoldala átirányítódik a az index2-re ami már a húsvéti design css-ét tartalmazza és arra gondoltam hogy ha véget ér az ünnep meg visszairányítódik...
2016. márc. 21. 13:50
6/10 anonim válasza:
date() és header() függvény:
7/10 anonim válasza:
De még jobb, ha ezen a napon másik css filet töltesz be.
8/10 A kérdező kommentje:
A 6/7 válaszban leírtak szerintem jók lesznek. Ha a date() óra perc elemei is működnek ebben a megoldásban, akkor a csúcs... De így is tökéletesen megfelelő.
2016. márc. 21. 16:13
10/10 anonim válasza:
Ha a szolgáltatód engedi, akkor Cron (azt jelenti hogy a szerver adminban beállíthatod időzített futtatásra a scriptet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!