Hol lehet valós időben lekérdezni a .com domain idejét?
whois .net csak több hónapos adatot kér le.
Hol lehet a valósat lekérdezni melyik whois domain-en keresztül, egyáltalán melyik a hivatalos whois?
Igaz az, hogy ha whois privacy van a domain-en, akkor csak egy évvel hosszabbítja meg a WHOIS adatbázis a lejárati dátumot? (expiration date)
Pedig én hosszabbítottam meg 3 évvel és ugyanúgy domain privacy volt, és akkor 3 évvel későbbre írta a lejárati időt.
Sajnos hiába hosszabítottam meg 5 évvel, nem frissítik az adatbázist!
Lenyúlja a regisztrátor a pénzt és évente hosszabbítja!!!
Ez gusztustalan. Direkt ezért fizettem ki 5 évet előre!
Érdekes módon korábban gond nélkül beírtak 3 évet, igaz akkor lejáróban volt a domain.
Most várhatok akkor majd egy évet, és állítólag így sem fognak 5 évet beírni, hanem csak egyet a domain privacy miatt.
Ez miféle tisztességtelen dolog???
A domainokat csak évente lehet hosszabbítani, de a regisztrátor kínálhatja többéves hosszabbítással. Ez sokszor olcsóbb is, de ha ettől a regisztrátortól el akarod vinni, a maradék éveket buktad...
Ezt elvileg közlik is a regisztrátorok valahol...
nekem 3 éve beregelték 3 évre! magyarul régen is az expirationnél a 2017 volt. 2014 ben lett 3 évre hosszabítva.
Tehát 2015-ben is 2017-et írt a lekérdezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!