Weboldalam levédése hogy? A többi lent
Én teljesen laikus vagyok weboldal készítésben ezért kérem a válaszokat esetleg példákkal illusztrálni hogy mókusnyi agyamban megmaradjon valami.
Van egy weboldalam tárhelyen. Itthon meg fut egy szerver ami kapcsolatban van a weboldallal. A minap a tárhelyen lévő weboldalt feltörték és kinyerték a felhasználó nevet jelszót ezzel bejutottak gépemhez navicat-hoz és kárt tettek.
A kérés ill. kérdésem az lenne hogy tudom levédeni ezt a weboldalt hogy ne fordulhasson elő többet. Sajnos pénzem nincs hogy profikkal levédessem ezt nekem kéne megoldani de segítség nélkül nem fog menni. Olvasgatom a google találatokat de szaknyelven beszélnek és semmit sem értek belőle.
Válaszokat előre köszönöm
Tehát van egy kész weboldalad amit valaki más megírt te pedig csak használod. Gondolom szabadon letölthető, ezért elég könnyű hibát találni benne. Utána már mehet is az automatizált keresés és a hiba kihasználása.
Mivel nem értesz hozzá nincs túl sok lehetőséged. Vagy keresel valakit aki igen és megfizeted, vagy követed a frissítéseket és reménykedsz, hogy nem lesz több hasonló hiba, vagy ha igen gyorsan javítják a készítők.
az a baj hogy az oldal nincs feltöltve egy másik megy de annál nem jó az itemshop holnap rápróbálok.
köszönöm mindenkinek a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!