Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weboldalam levédése hogy? A...

Axonbite kérdése:

Weboldalam levédése hogy? A többi lent

Figyelt kérdés

Én teljesen laikus vagyok weboldal készítésben ezért kérem a válaszokat esetleg példákkal illusztrálni hogy mókusnyi agyamban megmaradjon valami.

Van egy weboldalam tárhelyen. Itthon meg fut egy szerver ami kapcsolatban van a weboldallal. A minap a tárhelyen lévő weboldalt feltörték és kinyerték a felhasználó nevet jelszót ezzel bejutottak gépemhez navicat-hoz és kárt tettek.

A kérés ill. kérdésem az lenne hogy tudom levédeni ezt a weboldalt hogy ne fordulhasson elő többet. Sajnos pénzem nincs hogy profikkal levédessem ezt nekem kéne megoldani de segítség nélkül nem fog menni. Olvasgatom a google találatokat de szaknyelven beszélnek és semmit sem értek belőle.

Válaszokat előre köszönöm

2016. márc. 2. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tehát van egy kész weboldalad amit valaki más megírt te pedig csak használod. Gondolom szabadon letölthető, ezért elég könnyű hibát találni benne. Utána már mehet is az automatizált keresés és a hiba kihasználása.

Mivel nem értesz hozzá nincs túl sok lehetőséged. Vagy keresel valakit aki igen és megfizeted, vagy követed a frissítéseket és reménykedsz, hogy nem lesz több hasonló hiba, vagy ha igen gyorsan javítják a készítők.

2016. márc. 2. 20:18
 12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ ez elég érthető így és van lehetőség könyvtár védelemre ahol config fájlok vannak ?
2016. márc. 2. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:
A konfig fájlokat alapból védenie kell magának az oldalnak. Gondolom azokat csak úgy nem tudod elérni?!
2016. márc. 2. 20:43
 14/15 A kérdező kommentje:
most próbálom
2016. márc. 2. 21:01
 15/15 A kérdező kommentje:

az a baj hogy az oldal nincs feltöltve egy másik megy de annál nem jó az itemshop holnap rápróbálok.

köszönöm mindenkinek a választ.

2016. márc. 2. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!