Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weboldalam levédése hogy? A...

Axonbite kérdése:

Weboldalam levédése hogy? A többi lent

Figyelt kérdés

Én teljesen laikus vagyok weboldal készítésben ezért kérem a válaszokat esetleg példákkal illusztrálni hogy mókusnyi agyamban megmaradjon valami.

Van egy weboldalam tárhelyen. Itthon meg fut egy szerver ami kapcsolatban van a weboldallal. A minap a tárhelyen lévő weboldalt feltörték és kinyerték a felhasználó nevet jelszót ezzel bejutottak gépemhez navicat-hoz és kárt tettek.

A kérés ill. kérdésem az lenne hogy tudom levédeni ezt a weboldalt hogy ne fordulhasson elő többet. Sajnos pénzem nincs hogy profikkal levédessem ezt nekem kéne megoldani de segítség nélkül nem fog menni. Olvasgatom a google találatokat de szaknyelven beszélnek és semmit sem értek belőle.

Válaszokat előre köszönöm

2016. márc. 2. 17:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
csak statikus html-t használj, azt nem lehet feltörni.
2016. márc. 2. 18:00
 2/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a választ de ez pontosan mit is takar? Mit kell tennem illetve hogy kezdjek bele? Említettem hogy teljesen laikus vagyok egy kicsit több segítség kéne.

FTP-n felcsatlakozok és mit csináljak könyvtárakkal, php fájlokkal?

2016. márc. 2. 18:10
 3/15 A kérdező kommentje:
olvasgattam google-ban dinamikus és statikus weboldalakról de arról nem hogy a statikus feltörhetetlen lenne csak fix se kivenni se betenni nem lehet a statikus oldalba az van ami benne van. Ez nem biztos előnyös lenne az item-shop nak ahonnét tárgyakat vásárolnak. persze most lehet írtam egy rakás hülyeséget ...
2016. márc. 2. 18:18
 4/15 anonim ***** válasza:

Saját webshopod van, nulla hozzáértéssel?

Vásárlói adatokat hogyan véded?

Biztosan jó ötlet ez?

2016. márc. 2. 19:09
 5/15 A kérdező kommentje:
nem kell webes hozzáértés sms szolgáltatásom van ezért akik weboldalon vásárolnak játék pénzt kapnak ezzel vásárolnak. ezt a weboldal az sms elkűldtével jóváírja a játékban használt játék pénzt.hogy teljesen világos legyen metin szerverről beszélek kész webbel dolgozom de le kéne védeni mert idegenek törölték navicat adatbázist.
2016. márc. 2. 19:31
 6/15 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy "levédeni".

Jól kell megírni, akkor nehéz feltörni.

2016. márc. 2. 19:33
 7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ ezzel sajnos megint semmire sem megyek akkor valaki árulja el mire jó a htacces fájl mert lehet köze van a web védelemhez annak ellenére hogy nincs olyan hogy web védelem. azért bízok benne kapok a kérdésemre is választ mert igen is van webvédelem hisz vannak cégek akik kimondottan ezzel foglalkoznak.
2016. márc. 2. 19:47
 8/15 anonim ***** válasza:

Teljesen felesleges kínlódnod.

Nincs olyan, hogy kattintasz kettőt és mostantól védett az oldalad.

Igen, megbízhatsz egy ilyen céget, hogy egyrészt tárják fel a védelmi hibákat, másrészt segítsenek a javításukban, de nem lesz olcsó mulatság.

2016. márc. 2. 19:57
 9/15 A kérdező kommentje:
én abban reménykedtem hogy belehet illeszteni olyan scripteket amik védelmet nyújtanak ne lehessen kiolvasni a kínos mappákat weboldal lopókkal vagy egyéb eszközökkel.biztos vagyok benne valamilyen megoldás van még ha nem is ad teljes védettséget.
2016. márc. 2. 20:01
 10/15 anonim ***** válasza:

"Nincs olyan, hogy "levédeni".

Jól kell megírni, akkor nehéz feltörni."

2016. márc. 2. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!