Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Át írni PHP -ra egy 18 éves...

Kalamajka93 kérdése:

Át írni PHP -ra egy 18 éves Dot. Net weboldalt?

Figyelt kérdés

Mivel nem rég kaptam egy ilyen munka lehetőséget, és azt szeretném meg kérdezni ,hogy mennyi lenne a reális ár érték arány.

Ilyet még nem csináltam, de már 1,5 éve dolgozom Web-programozóként.

Most tartok ott ,hogy várják a válaszom ,hogy elvállalom e vagy sem.

Ha igen akkor pedig mennyiért.

2016. márc. 1. 11:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kompromisszumokkal mindent lehet, de mit kell tudjon a cucc?
2016. márc. 1. 11:42
 2/12 anonim ***** válasza:
A probléma csak az, hogy 18 éve még nem létezett a .NET 1.0 sem.
2016. márc. 1. 11:47
 3/12 anonim ***** válasza:
50 ezer és 50 millió közt bármennyi lehet attól függően mit is kell tudnia..
2016. márc. 1. 12:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Ja'h és nem "ár írni" kell hanem újra írni.
2016. márc. 1. 12:34
 5/12 anonim ***** válasza:

kérj egy specifikációt, hogy mit is szeretnének és az alapján döntsd el...

ha van benne egy regisztráció, belépés és egy sima chat funkció, amit még újra is kell mindig tölteni, hogy frissítsen, tehát nem ajaxos, hanem mindig neked kell újra tölteni, az nem olyan drága...

de ha egy full webshopot kell megcsinálnod minden extrával az már jóval drágább!

23F

2016. márc. 1. 12:35
 6/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem olyan egyszerű a helyzet az oldalt tekintve, mert erről lenne szó. hoteltelnet.hu
2016. márc. 1. 12:39
 7/12 A kérdező kommentje:
És az még le maradt hogy ugyan azt kell tudni mint a réginek, ami nem is lenne baj de a google - nél ha jól tudom mikor utoljára meg néztem még 5 os page rank je volt.
2016. márc. 1. 12:42
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez az oldal ebbe a formába szörnyű...

A külsőt messzire kell dobni, de még működésben is lenne egy csomó javítani való...

Viszont ez legszerényebben is milliós nagyságrendű munka.

És 2~3 tapasztalt fejlesztő kell hozzá, akik párhuzamosan tudnak dolgozni.

A 1,5 éve -ed ehhez piskóta, valószínűleg front-end -ben van gyakorlott és nem tudom mit kezdenél egy 12 nyelven müködő weboldallal, amiből nem kisméretű adatbázist kel építeni...

(meg remélem rosszul látom, de a kiment mint ha statikus lenne, azaz a statikus szerkezetből is kellene adatbázist készíteni, ha nincs, meg egy rakás dolog, és persze azok amiket még nem ismerünk...)

2016. márc. 1. 14:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyik ismerosom kb fel eve elvallalta ugyan ezen feladatot (ezt az oldalt), holnap megerdeklodom o miert hagyta ott oket.
2016. márc. 1. 21:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Elobb kerdeztem ra. Roviden azt a valaszt kaptam, hogy: nagyon gyanus volt az egesz (nem volt kilatas a munka befejezesere) es az ottani fejleszto eleg nagykepu volt.

Ha fix munka es nem egyosszegu megbizas, akkor az nem hatalmas gond ha elhuzodik, mindenesetre unalmasnak hangzik, ami pedig gyorsan amortizalja a munkakedvet.

2016. márc. 1. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!