Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egy weblapkészítő zseni tud...

Egy weblapkészítő zseni tud segíteni nekem az elindulásban?

Figyelt kérdés
Alap szinten értek a HTML/CSS/php/MySQL-hez (van fogalmam róla, de nincs benne gyakorlat), és szeretnék készíteni egy viszonylag egyszerű weboldalt, de a szerkezetét szeretném megvitatni egy gyakorlott emberrel, hogy mit, hogyan építsek benne fel! kb egy fél órára ráérne valaki? vagy priviben tudnátok írni egy időpontot?

2016. febr. 25. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Mekkora összeget tudsz rászánni?
2016. febr. 26. 01:34
 2/6 Drone007 ***** válasza:

Ezt a tutorialt csináld végig (ez csak az első rész):

[link]

Ha valamit nem értesz benne, annak a résznek nézz utána a neten. Szánj rá időt. Ha nagyon kezdő vagy pár hónap beletelhet míg megértesz mindent, és további hónapok, míg könnyedén alkalmazhatod a tutorial elemeit.

Ha kész vagy fejleszd tovább ezt az alapot (ráfér, mert nagyon alap), jó gyakorlás és tanulási folyamat autodidakta módszernek. A szerkezete követendő, bár egyes részek mindenképpen fejlesztendők.

Sok sikert!

2016. febr. 26. 06:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát első ránézésre ez nem egy félórás dolog :)

Legalábbis amiket én eddig terveztem weboldalak vagy programok általában jóval túlmutatnak 30 percen...

Én nem vagyok zseni, vagy olyan régi motoros ilyen téren, de egy pár éve foglalkozok programozással, szóval ha szeretnéd akkor segítek ha tudok :)

23F

2016. febr. 29. 08:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Az alábbi képen van az elképzelés. Az lenne a lényeg, hogy a fenti keresőmezőbe, ha beírok egy keresőszót, akkor leszűri a lenti diveket a div legelső bekezdésének tartalma alapján, és csak az jelenik meg a képernyőn, ami megfelel a beírt kifejezésnek.

[link]

hogy a legegyszerűbb ezt megoldani?

2016. febr. 29. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezek szerint már be van töltve az adat, a legegyszerűbb javascripttel, főleg ha ismertek a div-ek id-je
2016. febr. 29. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Amik kellenek neked: js string, DOM - innerHTML, event listener
2016. febr. 29. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!