Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egy fotósnak melyik ingyenes...

Egy fotósnak melyik ingyenes amatőr weblapkészítő oldalt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Tudom hogy gagyik de megkért egy hobbi fényképész hogy nézzek már neki egy ingyenes honlapot ahová feltöltheti őket. Melyik oldal jó fénykép megjelenítés számára?

mlap? 5mp.ue stb?

Van jobb?

2016. febr. 24. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Jobban jár, ha egy Facebook oldalt csinál. 2 perc alatt megvan, és legalább látja is, hogy nézik az emberek. Mondjuk fotósként hátrány, hogy a Facebook úgy alakítgatja a képet, hogy minél kisebb legyen, ezáltal rosszabb minőségű lesz, de hát ha ingyeneset akar, akkor ezt gondolom, vállalja.
2016. febr. 24. 21:28
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

<html>

<body>

<image src: url('...');

</body>

Am insta, face.

2016. febr. 24. 21:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak mikroblogging, fotómegosztó oldalak, mint például:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. febr. 24. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
2. válaszoló, ez mi? :D
2016. febr. 24. 22:28
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Ezt hívjuk úgy szaknyelven, hogy hányás.
2016. febr. 24. 22:29
 6/9 Molocsusok válasza:

Én a Wix-et ajánlom (Wix.com).

Nem kell hozzá kódolás, ingyenes a domain egyik fajtája (felhasznalonev.wix.com/oldalnev), ezenkívül teli van Template-ekkel, appokkal (köztük a Wix Hit Counter - nézők számolása), teljesen személyre szabható, HD, színes, egyszerű környezet, olcsó domain-ek (oldalneve.com).

Már egy jó ideje használom a Wix-et, íme egy Wix-el készített weblapom:

[link]

Szerintem a Wix jobb, mint a Weebly, vagy a GoDaddy, vagy akármi más.

www.wix.com

2016. febr. 25. 00:33
 7/9 b4r4thg ***** válasza:
Blogger.com, de a facebook oldal létrehozása sem rossz ötlet.
2016. febr. 25. 08:11
 8/9 anonim ***** válasza:

#3 +1!

G.

2016. febr. 25. 09:51
 9/9 Béluska2016 válasza:

6#

Az oldalad úgy kezdődik, hogy Error 404!

vagy csak nekem nem jön be.

Marketingesek mondják, de lehet van benne valami, az aldomainek nem megjegyezhetőek, nem reklámértékűek, rosszabb a kereső találatuk...

Egy weboldalt összelapátolni, lehet egy nap alatt, szaktudással, a nélkül, én a nulláról kezdtem tanulni, most egy hétnél járok és már haladok... működget...

Vagy pénzért lehet csináltatni olcsót, drágát.

A közösségi portálok jók reklámnak, de mindenképp weboldal kell. A blog.hu és hasonlók, meg minden ilyen oldal, egyrészt baromira lekicsinyíti a képet másrészt, képenkét egyesével őrült macera mindenféle ablakokon, bekeresni, leokézni, elnevezni, feltölteni, ez halál ezer képnél. Ha te írod a html vázat, ott dettó ugyan ez, minden képet belinkelsz, egyesével bepötyögsz, ez mégnagyobb halál. A probléma csak az, hogy ha te html-be beírsz ezerszer XXX mb nagyságú képet, az életbe nem tölt be, rádásul szivatod a felhasználót mert egy vagyont fog fizetni a letöltésért, főleg mobilnetről. Tehát oda is illik csak bélyegképeket tenni, ami gyenge minőség, mint ahogy az elején írtam. Tehát nincs megoldás?

Az előttem szóló Picasa, Flickr, stb... az a problémám, hogy a minőség tényleg fotós bár mások szerint a google új cucca tömörít, kicsi tárhelyeket, adnak sok pénzért. Tehát nincs megoldás? Én találtam! De, mint írtam most tanulom ezt az egész dolgot, és én is pénz nélkül akarom megoldani. Tehát lehet, hogy tévedek és melléfogok, hiába dolgozok, de legalább tanulok. Az én ötletem: írok egy tök egyszerű html weblapot, a dizájnt persze később lehet csínosítani. Létre hozok tíz almenüt a téma megnevezésével (nekem ország és város nevek lesznek, mert utifotó a téma) ezeket bemutatom 1-2-3 bélyegképpel, majd egy link, ami egy nagy ingyenes tárhely adott könyvtárába mutat. Ez idáig egyszerű, de hogy lesz kép? Most jön a csavar, 4 napig kerestem jó ötletet, amit találtam "jAlbum" nevű progi. Ez megcsinálja a tárhelyen a könyvtárstruktúrát, egyszerű (akár fogd és vidd) módszerrel is feltölt, de ismer minden fájlformátumot, lehet átnevezni, ha ismeri az EXIF tartalmat, használja, időrendbe rendez, bármit megcsinál. Ad lejátszó felületet, ami megjelenik a weboldaladon, albumokba elnevezve a képek, slideshow, zene aláfestéssel. A weboldaladon meg kiírod hogy a nagyobb, bővebb tartalom az magas letöltéssel esetleg plusz költséggel járhat. Aki akarja megnézi.

2016. jún. 15. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!