Nemrég töltöttem le az Nuv weblapkészítő programot. Angolul van az egész és én nem vagyok valami nagy angolos. Hogy lehetne beállítani a magyar nyelvet?
Nagyon fontos lenne! mert felkértek egy weblap elkészítésére. (azt hallottam hogy ez a program egyszerű és jól működő)
Segítsetek kérlek titeket!!!!!!!!!!!!!!!
ezt töltsd le és telepítsd, alapból magyar!
(jobb mint az NVU, annak továbbfejlesztett változata)
Engem az érdekelne, hogy aki megbíz egy teljesen amatőrt, azt mi a .... vezérli!?
Még egy össze kattinthatós izével is többet lehet elérni mint az ilyen composzter meg társai...
Kérdező: Először is, jobb ha megbarátkozol az angol nyelvel ha az informatika bármely területe érdekel, mert 90% -ban angol 4-4% -ban orosz vagy kínai/japán/meg a keleti nyelvek, 1% német, és a maradék 1% -on osztozunk a többi nyelvvel, de ebből is csak kisebbik szeletnyit.
Másodszor minek vállalsz el, akár szívességből is olyat amiről annyi fogalmad sincs mint egy középiskolás érettségizőnek!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!