Lejárati időben segítene valaki? Többi lent
Szeretnék segítséget kérni abban hogy van 1 táblám egy end_date oszloppal. Abban benne van az idő pl: 201601091221 -így szóval percig benne van. És szeretném azt hogy a 2-t össze hasonlítsa úgy hogy mikor telik az idő szóval 1 nap eltelt akkor ki írja hogy pl 13 nap múlva. Szóval egy ilyen lejárati idő lenne.
Tehát a rendes időből számítaná ki hogy még hány nap van hátra a lejáratig. (ami az adatbázisban van dátum amit írtam is példát.)
de nem írja ki az a vicces xD
Van kapcsolat meg minden de nem írja ki az echo " lejárat: ".$adat_row['end_date']." "
Akkor ezen a ponton azt tanácsolom (a legjobb szándékkal), hogy indulj neki (1) az angolnak, (2) a PHP-nek és (3) az SQL-nek is az alapoktól. Úgy nem lehet házat építeni, ha fogalmad nincs, mi az a malter.
> gondom lenne a funkcióval:
> Fatal error: Cannot redeclare sqlesc() (previously declared
> Ezt írja az oldalam hogy a 620 hiba van
2x deklaráltál egy függvényt. Ez a hiba.
> Mit csinál a „resultQuery”?
> [...]
> de nem írja ki az a vicces xD
> Van kapcsolat meg minden de nem írja ki az echo " lejárat: ".$adat_row['end_date']." "
Ha nem másolod be a teljes kódot, ne várd, hogy segítsünk megkeresni a hibát.
Kedves utolsó ez nem így van. 620.-ik sorban van a hiba amit be is másoltam és be másoltam az egész kódot nézd vissza mert ott van.
Ez a kód: még mindig!
function sqlesc($x) {return "'".mysql_real_escape_string($x)."'";
}
$today=date('YmdHi');
$lejar = $db->resultQuery( "SELECT * FROM " . $table_prefix . "billing_orders WHERE home_id = " . sqlesc($home_id) . " AND end_date > 0 AND end_date<".$today );
if (!is_array($lejar))
{
echo "Még van idő!";
}
else
{
echo "Lejárt!";
}
Nincs többször használva. Hanem mivel admin vagyok ezért nekem az összes terméket ki mutatná a rendszer. (lejáratát, idejét)
és mivel ott van benne a lejáratós kód ezt alá raktam: echo " lejárat: ".$adat_row['end_date']." " hogy ennek mennie kéne de nem megy. gondolom azért mert a másik funkció hibásan megy. (ugye mivel több termék több különböző adattal rendelkezik és nem tudja kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!