Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Lejárati időben segítene...

Lejárati időben segítene valaki? Többi lent

Figyelt kérdés

Szeretnék segítséget kérni abban hogy van 1 táblám egy end_date oszloppal. Abban benne van az idő pl: 201601091221 -így szóval percig benne van. És szeretném azt hogy a 2-t össze hasonlítsa úgy hogy mikor telik az idő szóval 1 nap eltelt akkor ki írja hogy pl 13 nap múlva. Szóval egy ilyen lejárati idő lenne.

Tehát a rendes időből számítaná ki hogy még hány nap van hátra a lejáratig. (ami az adatbázisban van dátum amit írtam is példát.)

2016. jan. 1. 13:50
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Hát elméletileg adatbázisból az end_date értékét adná vissza. Csak kiiíratni nem tudom hogy kell hogy minden oszlopnak a sajátját írja ki :/
2016. jan. 2. 18:27
 22/25 uno20001 ***** válasza:
Pontosan úgy iratod ki, mint egy sorból bármit (nevet, árat, stb...).
2016. jan. 3. 01:16
 23/25 A kérdező kommentje:

de nem írja ki az a vicces xD

Van kapcsolat meg minden de nem írja ki az echo " lejárat: ".$adat_row['end_date']." "

2016. jan. 3. 01:24
 24/25 anonim ***** válasza:

Akkor ezen a ponton azt tanácsolom (a legjobb szándékkal), hogy indulj neki (1) az angolnak, (2) a PHP-nek és (3) az SQL-nek is az alapoktól. Úgy nem lehet házat építeni, ha fogalmad nincs, mi az a malter.

> gondom lenne a funkcióval:

> Fatal error: Cannot redeclare sqlesc() (previously declared

> Ezt írja az oldalam hogy a 620 hiba van

2x deklaráltál egy függvényt. Ez a hiba.

> Mit csinál a „resultQuery”?

> [...]

> de nem írja ki az a vicces xD

> Van kapcsolat meg minden de nem írja ki az echo " lejárat: ".$adat_row['end_date']." "

Ha nem másolod be a teljes kódot, ne várd, hogy segítsünk megkeresni a hibát.

2016. jan. 3. 12:02
 25/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó ez nem így van. 620.-ik sorban van a hiba amit be is másoltam és be másoltam az egész kódot nézd vissza mert ott van.

Ez a kód: még mindig!

function sqlesc($x) {return "'".mysql_real_escape_string($x)."'";

}

$today=date('YmdHi');

$lejar = $db->resultQuery( "SELECT * FROM " . $table_prefix . "billing_orders WHERE home_id = " . sqlesc($home_id) . " AND end_date > 0 AND end_date<".$today );

if (!is_array($lejar))

{

echo "Még van idő!";

}

else

{

echo "Lejárt!";

}

Nincs többször használva. Hanem mivel admin vagyok ezért nekem az összes terméket ki mutatná a rendszer. (lejáratát, idejét)

és mivel ott van benne a lejáratós kód ezt alá raktam: echo " lejárat: ".$adat_row['end_date']." " hogy ennek mennie kéne de nem megy. gondolom azért mert a másik funkció hibásan megy. (ugye mivel több termék több különböző adattal rendelkezik és nem tudja kiírni.

2016. jan. 3. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!