Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Lejárati időben segítene...

Lejárati időben segítene valaki? Többi lent

Figyelt kérdés

Szeretnék segítséget kérni abban hogy van 1 táblám egy end_date oszloppal. Abban benne van az idő pl: 201601091221 -így szóval percig benne van. És szeretném azt hogy a 2-t össze hasonlítsa úgy hogy mikor telik az idő szóval 1 nap eltelt akkor ki írja hogy pl 13 nap múlva. Szóval egy ilyen lejárati idő lenne.

Tehát a rendes időből számítaná ki hogy még hány nap van hátra a lejáratig. (ami az adatbázisban van dátum amit írtam is példát.)

2016. jan. 1. 13:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ugye nem valami éles rendszert tartasz karban?
2016. jan. 1. 15:33
 12/25 A kérdező kommentje:

De egy éles rendszerről beszélünk, és nem karbantartom hanem javítanám amit elrontottam. Mert ez már megvolt... de én hülye véletlen lefrissítettem a rendszert és elfelejtettem hogy az alap modulokban a szerkesztett fájlokat felülírja xD

Így hát most ez a php elment... és nagy gondba vagyok :(

2016. jan. 1. 15:38
 13/25 anonim ***** válasza:

Hát szerintem kevésbé 'xD', hogy 0 hozzáértéssel szétk#rsz egy éles rendszert.

Keressetek egy hozzáértőt, aki helyrehozza az okozott károkat, mielőtt még rosszabb lesz a helyzet.

2016. jan. 1. 15:55
 14/25 A kérdező kommentje:
Ennél jobban már nem lehet. Mivel alap az a php.
2016. jan. 1. 15:57
 15/25 A kérdező kommentje:

[sqlesc funkció hiba]

Sziasztok! gondom lenne a funkcióval:

Fatal error: Cannot redeclare sqlesc() (previously declared

Ezt írja az oldalam hogy a 620 hiba van, abban sorban ez áll: function sqlesc($x) {return "'".mysql_real_escape_string($x)."'"; alatta ez van 1-el lejebb: (621.-ik sor): }

Azt szeretném elérni ezzel a funkcióval hogy mivel ez több dologhoz megy rendelt termékekhez menne. így azt szeretném elérni hogy nekem mint adminnak mivel ugye én látom az összeset. mindegyiknek külön külön írja ki hogy aktív-e vagy sem.

A teljes kód pedig ez lenne:

function sqlesc($x) {return "'".mysql_real_escape_string($x)."'";

}

$today=date('YmdHi');

$lejar = $db->resultQuery( "SELECT * FROM " . $table_prefix . "billing_orders WHERE home_id = " . sqlesc($home_id) . " AND end_date > 0 AND end_date<".$today );

if (!is_array($lejar))

{

echo "Még van idő!";

}

else

{

echo "Lejárt!";

}

2016. jan. 1. 23:43
 16/25 anonim ***** válasza:
nincs is szebb mint amikor egy pistike elvállal egy oldalt amit egy másik pistike csinált
2016. jan. 2. 10:13
 17/25 A kérdező kommentje:
ahha, na ne offoljál már... segítséget kértem nem offot...
2016. jan. 2. 10:46
 18/25 anonim ***** válasza:
Ne segítséget kérjél, hanem minél hamarabb jelezd, hogy alkalmatlan vagy a feladatra és keressenek egy szakembert végre.
2016. jan. 2. 10:54
 19/25 A kérdező kommentje:

ki keressen? Ember saját oldalamról van szó xD

De már leírtam...

2016. jan. 2. 15:36
 20/25 uno20001 ***** válasza:
Mit csinál a „resultQuery”? Mit ad vissza? Már a lekérdezés eredményét tömbben?
2016. jan. 2. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!