Milyen ez a blog?

Figyelt kérdés

Pár napja indítottam ezt a blogot , tudom nincs sok bejegyzést, de milyen a blog kinézete , milyen az amit a bejegyzések tartalmaznak ? Jöhet hideg , meleg !

Itt a blog címe , sajna linket nem engedett másolni :( :

enmintkisokos.blogspot.hu

2015. dec. 21. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:

- Sötét lila háttéren a fekete szöveg nem látszik.

- Az írásjelek elé nem kell szóköz (kivéve nyitó zárójel és gondolatjel).

- Elolvasva a 2 nyúlfarknyi bejegyzésed, nekem erőltetettnek tűnik a dolog. Úgy érzem, te blogolni akarsz, miközben nincs igazán miről.

- Az ilyesmit meg feleslegesnek érzem: "Itt szinte mindent megtalálsz !", 3 okból is: 1) Nem, hogy minden, per pillanat semmi nincs a blogodon, tehát ráérnek még az ilyen önreklámok; 2) Nem, később sem fogok mindent megtalálni itt, mert mindennek megvan már a helye, a vicceknek is, az állatos képeknek is; 3) 10-ből 9 tinilány blog fejlécében ez van.

- Ezeket továbbgondolva egy tanács: saját tartalom, saját gondolatok felé vedd az irányt. A tanácsadás egy jó kiindulási alap, ezt folytasd szerintem, de dolgozd ki jobban őket. Legyen sok saját ötlet, saját illusztrációval, tutorial-lal (pl. DIY jellegű dolgok, receptek), stb.

2015. dec. 21. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:

:) első válaszoló kicsit nyersen fogalmaztál de egyetértek veled. Kérdező :) Szerintem jó lesz ez a téma amit kitaláltál (Vicces képek, receptek, praktikák, tanácsok stb.) sőt ez a két bejegyzésed is jó így elsőre. Nekem tetszik. Az ilyen cikkeket szeretik a csajok.

Csak tudod mi a probléma, konkrétan az hogy ez a blogspot.hu nem a legjobb választás mert nehezen lesz látogatottságod, kevesen találnak meg. Tapasztalatból írom. Az ilyen csajos témákra a cafeblog.hu oldalt ajánlom neked. Igaz hogy nem reklámmentes de valamit valamiért.

Ha írsz egy akár rövid értelmes cikket pár képpel és tetszik a szerkesztőknek kiteszik a főoldalra és máris lesz látogatód de az is lehet hogy a facebook oldalukra teszik ki. Amikor nagyon jó a cikked akkor előfordulhat hogy kiteszik a nlcafe.hu oldalra. Onnan aztán dőlnek a látogatók. 2 évig nem blogoltam és én is itt nyitottam pár hónapja egy blogot.

Első két hétben írtam 10 cikket és semmi aztán írtam egy ütős cikket és mindjárt kirakták a nlcafe.hu-ra. Nagyon-nagyon meglepődtem mert 24 óra alatt több mint 50 ezer látogató járt az oldalamon (pedig nem vagyok egy nagy blogíró művész) :D Plusz rengetegen megosztották a facebookon is. Szóval ezért ajánlom mert ez kimondottan csajos közeg és szépek a blogok és szuper a szerkesztőfelület is. Plussz ha valamit nem értesz kérdezhetsz és válaszolnak is. Remélem rábeszéltelek :)

szia :)

2015. dec. 21. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez a blog gagyi.
2015. dec. 22. 00:13
 4/5 A kérdező kommentje:
A 3. válaszoló válaszára nem is lett volna szükség de mindegy ! Köszönöm az 1. és a 2. választ ! Az elsőből tanultam, a másodikból pedig ihletet merítettem ! Köszönöm!
2015. dec. 22. 10:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Az az igazság hogy egyet tudok érteni a 3. válaszolóval. Ez egy újabb pongyola tinilány tucatblog. Ami úgy istenigazából nem szól semmiről. Próbálsz valami tartalmat bele erőltetni, de amúgy meg kínosan anyaghiányos az egész.
2015. dec. 22. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!