Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Valaki segítene, hogy mit...

Valaki segítene, hogy mit hova kell beírni a blogra a menüstílus html kódjába, hogy az legyen ott amit én szeretnék?

Figyelt kérdés

Még viszonylag kezdő vagyok, és szeretnék valami jó menüstílust a blogomra, de ahol találtam, ott nem mondják el. Próbálkoztam, de sehogy sem lett úgy ahogy én szeretném. És hogy lehetne több az menüstílus oldalaiból? elég ha átmásolok egy részt a végére annyiszor ahányszor akarom? Itt az oldal linkje, és nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni, és elmondaná, mit hova kell beírnom. Előre is köszönöm!

[link]

A második menüstílus kellene nekem.

#blog #menü #menüstílus
2015. dec. 19. 11:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Mármint a szöveg az legyen amit én szeretnék, és arra az oldalra irányítson rá. Tudom, hogy kell link, meg az oldal neve, csak nem tudom hova kell pontosan tenni a kódban ezeket.
2015. dec. 19. 11:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem a kérdést, de szerintem kezdj el valami alap HTML+CSS tutorialt, idáig 1-2 nap alatt bőven eljutsz.
2015. dec. 19. 21:57
 3/4 Argloss ***** válasza:

A style rész a html head részébe való. Itt van leírva, hogy hogyan nézzen ki a menü.

A <a class="formázás neve ami a style-ban van" href="link ahova megy amikor rákattintasz">MENÜ NEVE</a> meg oda ahol a menüt megjeleníted. A <br /> a sortörést (új sorban kezdést) jelenti.

Ebből le kell vonnod a következtetést, hogyha a class nevet megváltoztatod, akkor másféle formázást is használhatsz a menüdhöz, ha a style részben is van olyan nevű formázás, mint amit megadtál.

Nézd végig ezt a sorozatot:

https://youtu.be/p0jmXGZ_iF4?list=PL62E737E7B3CE48E8

2015. dec. 20. 02:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. dec. 20. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!