Minden oldal kódjába be kell illesztenem (elég sok van) vagy elég csak a főoldaléba a Google analytics-kódját?
Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 14:04
1/6 anonim válasza:
Mindbe,ha nincs olyan közös rész,ami minden oldalban szerepel,akkor nem igazán jól van összerakva az oldalad.
2/6 A kérdező kommentje:
Hogy érted ezt a közös részt? Pl: a fejléc? Az közös mindnél. De nem tudom hogy lehetne mindben egyszerre megváltoztatni, csak külön-külön minden oldalon, úgy meg sokáig tart.
Kezdő vagyok még ebben.
2012. szept. 5. 14:36
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Php-hez nem értek még. Azért köszi a segítséget.
2012. szept. 5. 15:22
5/6 anonim válasza:
Egy tippem még volna.
Notepad++ programmal keresés fájlokbanra mész .
Ha van olyan rész,ami minden oldalban megvan,akkor azt beírod a keresés részbe és a csere részbe pedig beszúrod a kódot.
Tehát
kereső szó: <body>
csere :<body> és ide jön a google kód..
1, előtte mentsd el az kódjaid
2, próbáld ki 1 oldalon hogy működik-e a kód,ha igen akkor állítsd vissza eredeti állapotra
3. cseréltesd le a fájlokban a megadott módon
6/6 anonim válasza:
én inkább <google code></body>-ra cserélném a </body>-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!