Tudnatok segiteni egy ilyen blog osszerakasaban?
Figyelt kérdés
Az kene, hogy lepesrol lepesre leirni, nekem, hogfy milyen programok, weboldalak kellenek hozza! Szoval egy angol nyelvu oldal kene nekem, igy a blog.hu mar kilove!!! ( ezt kerlek ne is emlitsetek a kommentekben!) szoval review-at szeretnek irni, es hozzajuk youtube videokat beilleszteni! Hogyan tudom a forrasba beilleszeni, megjelolni, a szerzot, ugyhogy ne legyen gond! Pl irok valamirol, es az ahhoz kapcsolodo videokat beillesztem. A masik, hogy szeretnek feliratkozo programot, ami kimenne emailben. Mindenbol az alap ingyenes verzio kellene, ha kino tobbe kino, hanem akkor nem! Reklam feluletek nem erdekelnek igazan!2015. dec. 5. 12:38
1/6 anonim válasza:
És mi akadályoz meg abban, hogy beírd a keresőbe hogy blog?
4/6 A kérdező kommentje:
Csupan annyi 1-es, hogy nem vagyok gep elott, es egy regi nokiarol netezek! Ennyi!
2015. dec. 5. 16:39
5/6 anonim válasza:
És egy régi Nokiáról akarod felépíteni a blogodat? Szerintem nem neked való ez...
6/6 anonim válasza:
Talán akkor hülye kérdések helyett beülsz egy gép elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!