Szerintetek milyen egy jó tumblr oldal?
Szvsz. mint egy jó weboldal/blog/egyéb webes médium esetén:
- van egy sokakat érdeklő TÉMÁJA, ezáltal CÉLJA
- illetve ha lehetséges, EGYEDI, SAJÁT tartalmakat mutat be
- mindezt megfelelő FORMÁBAN teszi
Szóval én például attól hidegrázást kapok, hogy valaki csinál egy olyan oldalt, ami az Internetről összemásolt, különböző témájú cuky/trendy/depis/Coelho-idézetes/"szaravilágöngyileszek" tartalmakat vonultat fel, egy automatikusan elinduló zenelejátszóval spékelnek meg - mint itt a gyakorikérdéseken "milyen a tumbim"-jellegű kérdések igen túlnyomó többsége (tisztelet a kivételnek!).
címkék: "blog, weboldal készítés, fénykép, fényképezés"
Na az ilyen PONT NEM AZ!
A tumblr-t én régebben arra használtam, hogy engem érdeklő dolgokat összegyűjtsek egy helyre... afféle jegyzetnek. Mint egy grafikus "könyvjelzőt". Természetesen alig voltam 1-2 emberre feliratkozva és nekem nem volt követőm.
Ha fotókat akarsz feltölteni vagy megosztani másokkal használd a flickr-t. Azt erre találták ki és egész jó. Ha nagyon művésziek a képek akkor ott van még a deviantart is. Ha jók akkor mindenféle reklámozás nélkül rád fog találni a közönséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!