Mit jelent az oldalak alján a Mindenjog fenntartva 2010 Copyright stb?
A tartalom és a képek az adott honlapon csak és kizárólagosan a honlap tulajdonában áll! Ő készítette a képeket, ő szerkesztette a cikkeket, ő forgatta a videót, övé a termék.
Onnantól, ha bárhol felleli a saját tartalmait, azért jogdíjat követelhet, de csak ha azt a jogvédő hivatal is bejegyezte!
u.i.A világ kb 2%-a jogos tulajdonos e tekintetben, a többi kamu ....:D
Igazából mindegy, hogy ott van-e vagy sem, mert pl. photoshoppolsz egy képet és kirakják más oldalra mit kezdesz vele? Feljelented, vagy próbálsz jogdíjat követelni?
Semmit sem ér.
Lényegében szerzői jogvédelmet takar, de mást is írhatsz oda (ha akrsz) vagy szükségét érzed.
Én amit csináltam egy játékhoz egy csapatnak weboldalt
csak nyit írtam, hogy ki készítette és mikor.
pl: (C) kispista 2009 | kispista@mail.hu
A dizájnt, meg akármit aki akarja úgyis ellopja, és sok mindent nem tehetsz ellene, ha megtalálod máshol.
Egy másik helyre ahol egy szabályzat rész szerepel az oldal felhasználására vonatkozóan amit én alkottam a következőt írtam:
(C) Kispista 2006 | Változtatás jog fenntartva |módosítva 2010
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!