Milyen klubok, szórakozóhelyek vannak Budapesten, ami kifejezetten fiataloknak van fenntartva, vagy 15-től be lehet menni, mint a zöldpardonban?
Figyelt kérdés
Péntek este megyünk be a városba egy kisebb baráti társasággal. 15 évesek vagyunk mindannyian és szívesen bemennénk valahova, de a ZP-hez kell egy regisztrált kártya, ami nélkül nem engednek be. Esetleg hova lehetne menni? Akármilyen szórakozóhely lehet, felőlem diszkó is. :)2011. aug. 28. 22:32
1/4 anonim válasza:
Sehova igazából, az éjszaka nem gyerekeknek van (bocs, de azok vagytok)
Egyrészt mivel anyu-apu nincs ott, hogy vigyázzon rátok (persze ti már nagyok vagytok, de őket veszi elő a rendőrség, ha téged részegen elgyúr a busz), másrészt a szórakozóhelyeken nem szolgálhatnak ki alkohollal és be sem engedhetnek titeket. Javaslom tartsatok inkább házibulit és minden gond megoldva.
2/4 anonim válasza:
most már el telt pár év én vissza térnék a kérdésre:-)
3/4 A kérdező kommentje:
Mostmár igazán nem fontos a kérdés, kb. mindenhol voltam már, nagyon sok ratyi hely van pesten, azt hittem hogy több jobb van, de vicces belegondolni h 15 évesen neki akartam vágni az éjszakának :'D
2014. szept. 11. 08:19
4/4 anonim válasza:
Valóban mókás. Majdnem annyira, mint alig 18 évesen azt kijelenteni, hogy kb. mindenhol voltál már. Ez egy ilyen kis mulatságos kérdezz-felelek fórum, vagy mi is erre a terminus technicus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!