Más webjéről átmásolt információ?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Ha más weblapjáról másolok az enyémre információt,forrásmegjelőléssel,az jogtiszta?Tehát valamiféle büntetést kaphatok érte?A választ előre köszönöm.2015. nov. 24. 20:02
1/3 anonim válasza:
Akkor jogtiszta ha o ezt irasban megengedi. Az pedig nem masolas hogy ha elolvasod es hasonlot irsz. Akar lehet nagyon hasonlo is.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm.
2015. nov. 24. 20:54
3/3 anonim válasza:
Ha nem a teljes tartalmat másolod, hanem pár mondatban a lényeget és odalinkeled hogy "további részletek a XY Blogon" akkor az több szempontból is jobb. Szerintem még képért sem szólna a tulaj, hiszen SEO szempontjából is pozitív illetve látogatókat csábítasz a honlapjára tehát elég jól jár vele. Én legalábbis az ilyen jellegű felhasználást biztosan engedném, sőt, örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!