Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weboldal készítését vállaltam....

Weboldal készítését vállaltam. Mennyit kérjek?

Figyelt kérdés

Korábban csináltam már weboldalt, diákmunkaként 30 ezret kaptam érte, de ez egy város weboldala volt, és elég nagy meló volt vele. Most egy cég kért meg. A szolgáltatásait és az árakat kellene legfőképpen megjeleníteni az oldalon, jóval kevesebb tartalom lenne rajta mint egy város weboldalán. 10 ezer forintra gondoltam + egyéb költségek. Szerintetek ez korrekt ár?

Nekem amúgy ingyen is megéri, referenciának jól jön nekem.

2015. nov. 21. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Áraink 0%-os Áfával értendők.

Ezt több helyen is láttam már weboldalasoknál, ez mit jelent pontosan?

Jah és még a fentebbihez. Azt írták, hogy fizetés előre, a megrendeléskor. Tehát lényegében zsákbamacskát vesz az ember? (Jó, persze érthető valamennyire, mert sokszor hallani eltűnő, nem fizető megrendelőkről. De ezért szoktak pl. 50% előleget kérni, nem a teljes összeget előre.)

2015. nov. 22. 18:20
 12/14 anonim válasza:

H.Tibor87

Igen az a 700 látszólag kevés, de ha felszorzod akkor alkalmazottanként havonta 112000 Ft... amit ugye felszorzol mondjuk egy 40 fős céggel, az 4.5 millió, havonta, ebből az üzemeltetési és egyéb költség, pl. kenőpénzek, hát ha nagyon rosszul csinálod akkor is max 1-2 millió egy ilyen pici cégnél havonta, tehát 2.5 millió tiszta profit landol a fejesek zsebében havonta.

Namost egy olyan cégnél ahol ezt visszaforgatják és vesznek belőle gépparkot meg beruháznak meg kifizetik a külföldi egyhetes tanfolyamodat az tök rendben van, nincs bajom. Ahol viszont azt látod h a főnök Audival jár, te meg kb kapod az órabéred azt szevasz, onnan el kell húzni...

2015. nov. 22. 18:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Kevés 10 tényleg dolgozó főnél több létszámú irodát láttam.

Többnyire 2~3 fejlesztőre jut egy főnök, üzletszervező...

De ettől függetlenül igazad van, sok helyen van az hogy te szervezed munkát, dolgozol, hajtod be a kintlévőségeket, a főnök meg lenyúlja a 2/3 -át, azt csak akkor látod mikor épp átutazik az országon Moszkva és London közt.

"Áraink 0%-os Áfával értendők." >>> ilyenek is vannak, ezek a kis egyéni vállalkozók, akik lekönyvelt bevétele alacsony, és nem ÁFA kötelesek, csak alap járulékot kell fizetniük.

Ekkor nettó ár == bruttó ár, azaz a megrendelő cég, eltudja könyvelni mint kiadás, de nem tud ÁFA -t vissza hívni, mert nincs ÁFA tartalom.

2015. nov. 22. 18:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem foglalkozok Wordpress-szel, úgyhogy lehet, hogy el vagyok tévedve, de a bruttó 4.000/óra szerintem érthető.

Attól még, hogy nem kell hozzá tudás, ugyanúgy elmegy vele valakinek az ideje. Ez a valaki valószínűleg egy olyan ember lesz, aki tudna helyette komolyabb dolgokkal is foglalkozni, ráadásul ebben benne van egy csomó más költség is az illető órabérén kívül.

2015. nov. 23. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!