Hogyan tanuljam meg a weblap készítését magas szintre autodidakta módon?
Angolul felsőfokon beszélek, a honlapkészítésben viszont még nagggggggggyon alaismeretem van csak - HTML5.
Hogyan folytassam tovább az önképzést innen, autodidakta módon? Mit és milyen sorrendbe tanuljak?
(Azok véleménye, hogy autodidakta módon lehetetlen, mert egyetemen oktatják, stb. nem érdekel.)
HTML és CSS, PHP és MySQL, JavaScript, Ajax, jQuery.
Kb így, ilyen sorrendben...
Könyvből és netről.
"Azok véleménye, hogy autodidakta módon lehetetlen, mert egyetemen oktatják, stb. nem érdekel"
tényleg esküszöm nem azért hogy kötekedjek, de nem véletlenül van az egyetemen, főiskolán ilyen szak. olvass akár itt is utána az ilyesmi kérdéseknek. nekem is ismerős dolgozik úgy, hogy sohasem járt ilyen intézményekbe, van különbség, érkezésnél például, munkahelyen kellett betanítani.
félre ne érts, van olyan ismerősöm aki elvégezte a sulit de nem tud annyit, mint aki tényleg nekiül és autodidakta módon tanulja, mert a suliban is autodidakta módon kell tanulni.
a tudás a lényeg, de a felsőoktatási intézményekbe se tanítanak meg, csak elindítanak a megfelelő irányba, ott is autodidakta módon kell megtanulni mint mondtam. aztán a zárthelyin megmérettetik a tudás.
csak ott van segítség is, külön programozási nyelvet tanítanak hogy tudd az oop alapjait például, phpre, javascriptre stb stb stb, hogy tudd az alapokat is, például a számítógép működése, architechtúrája stb. nem a mellékes ismeretek jog stb...
mint mondtam a tudás számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!