Hogy tudnék létrehozni intro oldalt wordpressben?
Figyelt kérdés
Bővítményekkel sokra nem jutottam. Az elképzelésem, hogy egy adott hátérre 4 logot helyezni mellyel a adott oldalon belül különböző témájú/kategóriájú dolgokat lehet megtekinteni. Ezen az ugy nevezett intro oldalon csak a négy logot szeretném, hogy legyen, semmi menü, semmi widget. Köszönöm a normális válaszokat. :)2015. okt. 15. 13:18
21/31 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen délután meg is nézem, es css melyik részére rakjam?
2015. okt. 18. 07:12
22/31 A kérdező kommentje:
Hűű par választ nem mutatott a telefon az előző komment igy offos. Viszont ezt mar igy nem igazan ertem. Valamelyikőtök nem segítene esetleg teamviewer segítségével? Vagy valami hasonló módon?
2015. okt. 18. 07:18
23/31 anonim válasza:
Amit írtam, azt érdemes a nyitó <body> után beszúrni. Mondjuk a wordpresst nem ismerem, és elképzelhető hogy ennek a megvalósíthatósága nehézségekbe ütküzik, ebben az esetben jó lenne tudni a body id-jét, de ha az sincs meeg, barakhatod simán a scriptek közé. Működik úgy is, bár nem lesz a világ legszabványosabb dolga. :)
24/31 anonim válasza:
#15 Először én sem értettem hogy mi van... :D
25/31 A kérdező kommentje:
én még mindig maradnék inkább a teamviewernél :D
2015. okt. 18. 23:46
26/31 anonim válasza:
Hol akadtál el. Nem ismerem a wordpresst, de nem tudom elképzelni hogy annyira merev legyen a rendszer hogy ne lehessen beszúrni egy scriptet a scriptek közé, vagy valahova máshova esetleg, de citromost leírása is teljesen érthető. Lehet hogy nem kéne wordpressel foglalkozni amíg a natív kód megírása is gondot jelent.
27/31 anonim válasza:
Úgy néz ki nem fogja helyetted senki sem megcsinálni, de arra sem mutatsz hajlandóságot, hogy leírd, hol akadtál el.
28/31 A kérdező kommentje:
Nem várom el senkitől hogy megcsinálja. Ott akadtam el hogy nem tudom hova beilleszteni amit irtatok. Akár hová teszem nem mutat semmit...
2015. okt. 19. 21:10
29/31 anonim válasza:
30/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a fáradalmait, de azt hiszem inkább felkeresek egy szakma bellit.
2015. okt. 20. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!