Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet létrehozni...

Hogyan lehet létrehozni rejtett admint a wordpressben?

Figyelt kérdés
Megbíztak egy oldal készítésével, viszont szeretnék létrehozni egy rejtett admin felhasználót, hogy az oldalon történik valami, akkor hozzáférjek. Fontos, hogy a többi admin ne lássa az admin olalon azt, hogy rajta kívül van más is... Tulajdonképpen egy "részletfizetésben" állapodtunk meg... Köszi!
2015. okt. 14. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hangzik túl etikusan.
2015. okt. 14. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát, ha már egy GPL licences terméket értékesítesz (ami már önmagában nem túl "etikus") akkor legalább kicsit körbenézhettél volna a neten:

[link]

2015. okt. 14. 13:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem a wordpresst értékesítem, hanem a hozzá fejlesztett egyedi pluginjaimat, és sablonjaimat. :) Tisztában vagyok a GPL licenszel! :)
2015. okt. 14. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
GPL-es szoftvert is lehet értékesíteni, bárki kérhet pénzt érte. Ez nem tilos, a feltétel csak az, hogy a forráskódot is köteles vagy átadni, ami WordPress esetén (PHP) nyilvánvalóan megtörténik.
2015. okt. 14. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Én még fiatal vagyok agyilag, van egyáltalán olyan opció hogy a fejlesztő php esetében nem adja át a forráskódot?
2015. okt. 14. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!