Hogy tudnék létrehozni intro oldalt wordpressben?
Figyelt kérdés
Bővítményekkel sokra nem jutottam. Az elképzelésem, hogy egy adott hátérre 4 logot helyezni mellyel a adott oldalon belül különböző témájú/kategóriájú dolgokat lehet megtekinteni. Ezen az ugy nevezett intro oldalon csak a négy logot szeretném, hogy legyen, semmi menü, semmi widget. Köszönöm a normális válaszokat. :)2015. okt. 15. 13:18
1/31 anonim válasza:
Elméletileg ennek kellene a világ legegyszerűbb dolgának lennie. Csak egy apró ötlet: JS
2/31 A kérdező kommentje:
Nem veletlenul keredeztem meg. Kicsit konkretabban?
2015. okt. 15. 20:28
5/31 anonim válasza:
Wordpress mi a szarnak? Én csak mondam egy módszert, amibe a wordpress nem tud beleszarni. Ha már ilyen kultúráltan fejezzük ki eltérő véleményünket.
6/31 A kérdező kommentje:
citromost:
Természetesen rákerestem en is erre, sőt mashogy is. Az a Gyakorikerdesek.hu felhasználó vagyok aki először keres es ha nem talál akkor kérdez.
Szoval Ezt mar próbáltam és semmi olyat nem találtam amivel ezt megtudni csinalni.
Valakinek esetleg érdemleges válasz?
2015. okt. 16. 06:54
7/31 anonim válasza:
Most leírhatnék egy sima js kódot amit bárhova beilleszthetsz és működni fog, de az ugye mi a szarnak. :)
8/31 anonim válasza:
Na jó, nem bárhová, de azért nem kell megszakadni. :)
9/31 anonim válasza:
Hát azt a js-t úgy böfögted ide, mintha valami titkot árultál volna el :)
10/31 anonim válasza:
Kérdező mennyire akarsz beleturkálni a themebe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!