Nem hírdetni szeretnék, csak véleményeteket kérni. Szerintetek milyen eddig a honlapom?
"Kicsikorom óta érdekelnek a számítógépek"
-Gondolom, akkor 'kicsi korod' óta számlaképes vagy.
Szerintem először tanulj meg helyesem írni.
Hogy min változtass? Légy bizalomgerjesztő. Bár most azt mondom, inkább hagyd a fenébe az egészet.
"Helló! Én egy táv PC doktor vagyok Ciprusról :)" - ez nagyon jó szöveg haverok között, ha még nem múltál el 14 éves vagy ha Skype-on fűzől egy csajt, de egy üzleti(nek szánt) vállalkozás honlapján egyszerűen csak igénytelen. Tényleg, tervezel adózni a jövedelmed után? Adsz számlát?
"Kicsi korom óta érdekelnek a számítógépek, mivel szüleim elég sokat dolgoztak velük. Elkezdtem hobbiból a gépekkel foglalkozni, egyre több ismerősöm kért meg, hogy csináljam meg ezt, csináljam meg azt a gépén, és ekkor eldöntöttem, hogy nem csak az ismerőseimen fogok segíteni, hanem másokon is. Ez a munkám."
Csak azok az adatok hiányoznak innen, amik azt bizonyítják, hogy valóban értesz hozzá, megéri felvenni veled a kapcsolatot, tisztességes vagy (és egyáltalán az vagy, akinek kiadod magad), vannak referenciáid, esetleg van-e szakirányú végzettséged, valamilyen papírod arról, hogy értesz hozzá stb.
A teljes oldalt nem láttam, mert nem engedélyeztem a scripteket.
Nagyon halvány a kenyérszöveg, alig tudom elolvasni.
Egyébként melyik országban élsz?
És nem csak Magyarul kezdtem el az oldalt készíteni, hanem angolul is, ha bárki bele akart volna szólni "hogyha itt élek miért Magyarul csinálom"
Újragondolom az egész oldalt.
14 vagy? akkor gyorsan felejtsd el a távelérést a gépekhez, az ilyen jelegű pénzkeresét pedig aztán végképp.
Max hasonló korúaknál lehetsz befutó de, egy kisebb vállalkozás vagy komolyabb magánember a büdös életbe nem fog jogot adni a gépéhez.
Próbálkozz 20-30 év múlva referenciákkal és valós véleményekkel.
Szerinted ezzel a bemutatkozással adnék neked hozzáférést a gépemhez?
Úgy el zavarnálak a pi..ba, hogy csak úgy csörögsz.
Azt javaslom más területen próbálkozz és a távfelügyelet legyen az utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!