Csináltam egy weboldalt hobbi-ból csak az a baj ha a böngészőt kisebbre veszem akkor elcsúsznak a borderek? Hogyan tudom kiküszöbölni?
Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 19:51
1/15 anonim válasza:
Így látatlanban elég nehéz lenne megmondani... esetleg css fájl vagy maga az oldal valahol?
2/15 A kérdező kommentje:
"esetleg css fájl vagy maga az oldal valahol?"
Hogy érted?
2015. okt. 3. 20:00
3/15 |Orfeusz| válasza:
Légyszíves tölts föl a fáljt, és linkeld be, hogy megnézhessük. Vagy akár a HTML kódot írd be hozzászólásba. (ha van CSS azt is)
4/15 A kérdező kommentje:
Az egész web-et betettem egy div be annak állítottam be egy fix szélességet és ahoz pozicionáltam a többi hírdobozt(bordert) csak az a baj ,hogy ha kisebbre veszem a böngészőt akkor a hírdobozok egymás alá csúsznak ami nem is baj mert annak úgy kell lennie csak azt szeretném megcsinálni ,hogy ha mondjuk kisebbre veszem a böngészőt akkor gördítősáv legyen és ne a hírdobozok csússzanak el.
2015. okt. 3. 20:16
5/15 anonim válasza:
Az egész internetet letöltötted és betetted egy divbe? :O
6/15 A kérdező kommentje:
??
2015. okt. 3. 20:23
7/15 A kérdező kommentje:
Jó, értem.(Bocsi nem az egész web et hanem a body-n belül mindent.)
2015. okt. 3. 20:24
8/15 anonim válasza:
9/15 anonim válasza:
Kedves kérdező,
olyan vagy mint a beteg, aki az orvosához rohan be, hogy fáj! A doki kérdi: de mi fáj? Te erre csak annyit válaszolsz, hogy: de hát doki nem érti? Fáj!
Töltsd fel a weboldalt valamilyen webtárhelyre (akár az ingyenes [link] [link] , vagy [link] is megteszi), vagy a HTML és CSS kódokat valamilyen forráskód-megosztó oldalra (például http://pastebin[pon]com/ , [link] ), mert látatlanba nem tudunk segíteni (esetleg az ezotv "szakemberei" küldhetnek pénzenergiát).
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat de sikerült megcsinálnom!
A row div-ra CSS-ben ráírtam:
width: 1250px;
height: auto;
margin: 0 auto;
margin-top: 80px;
2015. okt. 3. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!