Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Div-ek mozgása nem megfelelő....

Div-ek mozgása nem megfelelő. Hogyan lehet kiküszöbölni ezt?

Figyelt kérdés

Ha lekicsinyítem a böngészőt a div-ek elmozdulnak, ez jó.

Viszont, ha vissza nagyítom, akkor ott is maradnak, nem ugranak vissza a helyükre.

Hasábos megoldást választottam, lehet rosszul tettem. Mellékelek képet és kódsort is.

Ilyen alapból: [link]

Ilyen kisméretben (tudom itt több dolog is csúszik, azt megoldom): [link]

Ilyen az amikor ismét teljes képernyőn van: [link]

<div class="hasab"><p class="cim"> szöveg szöveg </div>

.hasab{display:inline-block;}

Szal semmi durva, azt szeretném kérdezni, hogy mi kell ide, hogy az a helyén maradjék? Vagy totál más módon kéne megközelítenem?

#div #hasáb #responzív
2015. máj. 20. 08:31
 1/3 Drone007 ***** válasza:

Ehhez látni kéne a forráskódot (html és css)

Így látatlanban úgy tűnik valami nem stimmel a reszponzív beállításoknál, illetve a befoglaló div amiben a hasábok vannak nem tágul, amikor visszaváltasz szélesebb képernyőre.

2015. máj. 20. 09:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Elsőre azt mondanám, hogy valami JS ami a méreteket, pozíciókat automatikusan dobálná...
2015. máj. 20. 11:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Öh, köszi a válaszokat, szóval meg van a gond, mert ez egy régebbi projekt és vaze most jöttem rá, hogy csináltam azóta egy másik weboldatl (sürgősebb volt) és hasonló technikát alkalmaztam és ott működik a cucc. Borzasztó vagyok tudom, bocsikaaa.
2015. máj. 27. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!