Érdemes lenne indítani egy hobbi blogot? (ékszerkészítés)
Figyelt kérdés
Főleg fonott, és gyöngyből készült karkötők készítését mutatnám be, de lennének mások is.2013. aug. 27. 18:52
1/3 anonim válasza:
Szerintem igen, sok lány foglalkozik ilyennel, nekik is jó, ha új ötleteket/technikákat láthatnak, illetve olyan lánnyal is találkoztam, aki nem jártas ebben, nekik is jó ha van valahol útmutatás. :)
2/3 edemmester válasza:
Ha igényesen elkészítenéd, rendes és rendszeres tartalommal, akkor természetesen igen. Csak tényleg szánj rá egy kis időt. Legyen igényes amit csinálsz. Sok sikert! (ha kérdésed van vagy ha segítség kell akkor írj privátba. és ha úgy döntesz hogy belevágsz, akkor majd egy linket is dobj légyszíves ;) )
3/3 anonim válasza:
Abszolút érdemes lenne egy igényeset készíteni. Képekkel, minden egyes munkafolyamatról, leírás mellékelve, esetleg videó is.
Én már kerestem ilyen oldalt régen, de nincsenek jók. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!