Milyen tapasztalataitok vannak a Hostinger.hu-ról?
Mi az, hogy egyéni dolog? a PDO korántsem egyéni!
Az pedig nonszensz, hogyha csak egy sima egyszerű kis weboldalt akarok csinálni, akkor egy mocsoknagy és lomha cms-t pakoljak mögé, készítsek hozzá egyedi felületet meg modult meg egyebek (ami egyénileg könnyebb lenne) mert ők csak azt támogatják?
Nem fogok azért ágyúval lőni verébre mert nem tudják megkülönböztetni az exec és az execute függvényt. Van épp elég szolgáltató ahol az ügyfél az első...
Béreltem náluk tárhelyet, bár ne tettem volna! Nem térek ki a részletekre, de ez egy trükkös cég. Tapasztalataim alapján azt tudom mondani: aki tudja, nagy ívben kerülje el őket!
Ugyanazt a tárhelyet akár kétszer is ki lehet náluk fizetni ... legyetek óvatosak. velük.
Egy kalap szar. Mi vettünk náluk szolgáltatást (legnagyobb tárhely csomagot). Az oldalunk elérhetetlenné vált néhány hétre rá, a 90 napos refund-dal éltünk, de a pénzünket még mindig nem kaptuk vissza.
Nagyon nem ajánlom, megbízhatatlanok. A korlátlanság pedig csak álca, mert CPU, memória és Inodes korlátozásuk is van, semmire nem lehet használni a szolgáltatásukat.
Az átlagos válaszidejük 2 nap körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!