Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a hostinger.hu-ról?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam, nekem bejön. Szerintetek milyen hosszú élettartama lesz a szolgáltatásuknak? (ingyenes és fizetős részen)

2015. júl. 22. 17:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ingyenesről annyi magánszemélynek tökéletes (néha lassú), támogatja a php-t, nincsenek hirdetések, .tk domainnel is működik <-- ilyet ingyen tudsz regisztrálni
2015. júl. 22. 18:30
 2/14 anonim ***** válasza:
19%
fos
2015. júl. 22. 19:51
 3/14 Drone007 ***** válasza:
61%

#citromost: ez aztán informatív volt :)

Lévén, hogy a 000webhost magyar leányvállalata (vagy ilyesmi), és fizetős szolgáltatást is nyújtanak (szerződéssel) én úgy vélem maradnak egy darabig. Ugyanakkor az ingyenes rész a koncepcióból adódóan (ingyenes, nem kötsz szerződést, nincs szilárd fenntartási kötelezettség) nem mondható stabilnak, hosszú távra semmiképpen nem alkalmas, csak tesztelésre!

2015. júl. 22. 19:59
 4/14 anonim ***** válasza:

Az ingyenes része az egyik legrosszabb, ami itthon van.

Komolyan, volt már erről többször szó.

Teljesen dilettáns emberek üzemeltetik, szerintük a PDO-nak az execute parancsa (ami nélkül esélytelen használni), "veszélyes", mert fájlokat lehet vele futtatni...

2015. júl. 22. 20:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Ingyenesek között annyiira nem rossz. Viszont ha túl sok erőforrást használ az oldalad letiltják 24 órára.
2015. júl. 23. 12:02
 6/14 anonim ***** válasza:
23%
Kiegészítem: csak az ingyenes használtam, hozzákapcsoltam egy domaint, egy nap múlva off volt az egész, cpanel sem volt elérhető, facebookon többen érdeklődtek mi az öreg isten van, nem válaszoltak arra se.
2015. júl. 23. 13:48
 7/14 anonim ***** válasza:

#1 vagyok nekem soha nem volt ilyen

picit lassú volt, de a domaint elviselte

SEO optimalizálás után 1. helyen volt googleon

Így volt jópár kattintás

2015. júl. 24. 08:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Egy fos kb semmire nem jo. Voltam fizetosukon is cpu kvota is van. Ugyan ugy 10℅ ...
2015. júl. 24. 13:11
 9/14 anonim ***** válasza:
#7 igazából nem az a lényeg, nyilván nem a domaintől halt meg, csak pont akkor volt egy kövér downtime, ami elvette a kedvem az egésztől.
2015. júl. 24. 13:35
 10/14 Drone007 ***** válasza:

#8 húha, ha ez tényleg így van, akkor tényleg nem sok mindenre jó.

Mondjuk az ingyenesek között még mindig a legjobb. atw-n, uw-n, fw (van még?) esélyed nincs még korlátozva SEM PDO-t használni, htaccess-ről nem is beszélve. A hozzáértésről meg csak annyit, hogy az atw-n egy tmp mappát nem bírnak létrehozni automatikusan a regisztrációval. Az új userek 40%-a ebbe a hibába fut bele először.

Komoly tárhelyszolgáltatónak biztos nem választanám, nem fizetnék érte. Akkor már a tárhely.eu sokkal jobb.

2015. júl. 24. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!