Nektek mi a véleményetek a hostinger.hu-ról?
#citromost: ez aztán informatív volt :)
Lévén, hogy a 000webhost magyar leányvállalata (vagy ilyesmi), és fizetős szolgáltatást is nyújtanak (szerződéssel) én úgy vélem maradnak egy darabig. Ugyanakkor az ingyenes rész a koncepcióból adódóan (ingyenes, nem kötsz szerződést, nincs szilárd fenntartási kötelezettség) nem mondható stabilnak, hosszú távra semmiképpen nem alkalmas, csak tesztelésre!
Az ingyenes része az egyik legrosszabb, ami itthon van.
Komolyan, volt már erről többször szó.
Teljesen dilettáns emberek üzemeltetik, szerintük a PDO-nak az execute parancsa (ami nélkül esélytelen használni), "veszélyes", mert fájlokat lehet vele futtatni...
#1 vagyok nekem soha nem volt ilyen
picit lassú volt, de a domaint elviselte
SEO optimalizálás után 1. helyen volt googleon
Így volt jópár kattintás
#8 húha, ha ez tényleg így van, akkor tényleg nem sok mindenre jó.
Mondjuk az ingyenesek között még mindig a legjobb. atw-n, uw-n, fw (van még?) esélyed nincs még korlátozva SEM PDO-t használni, htaccess-ről nem is beszélve. A hozzáértésről meg csak annyit, hogy az atw-n egy tmp mappát nem bírnak létrehozni automatikusan a regisztrációval. Az új userek 40%-a ebbe a hibába fut bele először.
Komoly tárhelyszolgáltatónak biztos nem választanám, nem fizetnék érte. Akkor már a tárhely.eu sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!